Malatya Hekimhan MHP'den Başkan Gürkan'a ziyaret

MHP Hekimhan İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri'nden oluşan bir heyet, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

04 Mart 2021 Perşembe 17:30
Malatya Hekimhan MHP'den Başkan Gürkan'a ziyaret

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a Hekimhan'a yaptığı hizmetler için teşekkür eden MHP’liler, ilçeleri için taleplerini de iletti. MHP Hekimhan İlçe Başkanı Yılmaz Ekici, Hekimhan'ın her noktasında ayrım yapmadan gece gündüz özellikle Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert ile Park Bahçeler Daire Başkanımız Berkan Samanlıoğlu ve Ramazan Toy’a Başkan Gürkan’ın huzurunda teşekkür etti.   

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin  Gürkan, hizmet götürürken adil ve eşit olduklarını söyledi. Büyükşehir olarak Hekimhan’da 320 km asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Gürkan, “Asfaltı eksik olan mahallelerimiz içinde bu yılın programına alarak ilçemizde yılsonu itibariyle asfalt çalışmalarımızı tamamlayacağız. Ayrıca Hekimhan’ın doğalgaz ile tanışması noktasında ilçe belediye başkanımızla birlikte Genel Müdürlüğe giderek talep ve isteklerimizi ilettik. Çalışmalar sırasında nasıl bir yöntem takip edileceğini ifade ettik. İnşallah bu yılın sonunda Hekimhan ilçemiz doğalgaz ile tanışmış olacak. Yönetim anlayışımızda olmazsa olmazımız adalettir. Eğer bir kurumu ayakta tutmak istiyorsanız adil ve adaletli olmak, hizmetleri de eşit şekilde sunmak zorundasınız. Hekimhan ziyaretimizi de İlçe Belediye Başkanımız, Kaymakamımız ve Parti İlçe Başkanlarımız ile birlikte gerek planlama yapılırken gerekse de planlama sonrasında hep birlikte bu koordinasyonu el ele vererek yapıyoruz diye konuştu. Gürkan,  Malatya’nın hizmet anlamında Türkiye’de en fazla hizmet yapan belediyelerden biri olduğunu kaydetti.

 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37