Malatya 'Şehit Fevzi'de örnek dönüşüm

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen ve GEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Oğulbalı ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla ‘Riskli Alan’ ilan edilmesinin ardından kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağı Şehit Fevzi Mahallesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

04 Mart 2021 Perşembe 16:43
Malatya 'Şehit Fevzi'de örnek dönüşüm

MALATYA (İGFA) - Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen ve GEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Oğulbalı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Riskli Bölge ilan edilen ve kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağı Şehit Fevzi Mahallesi’nde incelemelerde bulunmak için Malatya’ya geldi. AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan ile birlikte heyeti karşılayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, önümüzdeki aylarda kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağı Şehit Fevzi Mahallesi’ne giderek, incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından Battalgazi Belediyesi’ne geçen heyet, yapılacak olan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında özel bir toplantı gerçekleştirdi.

GÜRGEN: “ HERKES MEMNUN OLACAK”

Kentsel dönüşüm çalışmaları ile Şehit Fevzi Mahallesi’ne 700 civarında konut yapılacağını belirten Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Vedat Gürgen, “Kentsel dönüşüm çalışması ve hemen yan kısmında Devlet Su İşlerinin yaptığı ıslah çalışmasından sonra Battalgazi Belediyesi’nin yapacağı rekreasyon çalışmalarıyla, buralar bambaşka bir bölge olacak” diye konuştu.

BAŞKAN GÜDER: “BATTALGAZİ’DE KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN DEVAMINI SAĞLAYACAĞIZ”

Şehit Fevzi Mahallesi’ndeki dönüşümün ilk olacağını ama son olmayacağının altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “ Battalgazi’de kentsel dönüşüm gereklilik değil, zorunluluktur. Şehit Fevzi mahallesindeki dönüşüm ilçemizde ilk olacak ama son olmayacak. İnşallah bir yıl sonra çok güzel konutlarımızı burada görmüş olacağız. Burada 424 tane hak sahibi var ve 700 civarında konut yapılacak” dedi.

 

 

 

 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37