Manisa'nın Başkanı 'en'ler arasında

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sonar Araştırma tarafından yapılan ‘En başarılı belediye başkanları’ araştırmasında ilk 10’da yer aldı.

29 Nisan 2021 Perşembe 16:23
Manisa'nın Başkanı 'en'ler arasında

MANİSA (İGFA)- Sonar Araştırma Şirketi, 20 büyükşehirde yaptığı anketin sonuçlarını açıkladı. Ankete katılanlara yöneltilen, ‘Büyükşehir belediye başkanınızın genel hizmetleri ve projeleri başarılı mıdır?’ sorusuna verilen cevaplara göre 20 Büyükşehir Belediyesi arasında yüzde 51,6 ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 7’nci sırada yer aldı. Tarafsız kamuoyu araştırmalarında ilk 10’dan inmeyen Başkan Ergün, son yapılan kamuoyu yoklamasıyla da başarısını perçinlemiş oldu.

Manisalıların teveccühünü bir kez daha görmekten duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Ergün, sosyal medya hesabından Manisalılara teşekkür etti. Başkan Ergün, “2009 yılından bu yana şehrimiz için hemşehrilerimiz için doğru olduğuna inandığımız, halkımızın gerçekten ihtiyaç duyduğu proje ve hizmetleri hayata geçirmenin çabasında olduk. Bundan sonra da yine üretken belediyecilik anlayışıyla hizmetlerimizi sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
BaşkanManisaAnket
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37