MARİMDER'den, Bursa ve Yalova çıkarması

MARİMDER'den, Bursa ve Yalova çıkarması

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Eylül 2019 Pazartesi 10:36
MARİMDER'den, Bursa ve Yalova çıkarması
 
MARİMDER (Marmara Müteahhit Sanayici ve İşadamları Derneği) Genel Başkanı Mehmet Zeki Gedikoğlu, yönetim kuruluyla birlikte önce Bursa, daha sonra da Yalova’ya adeta çıkarma yaptı. 


Yönetim kuruluyla birlikte önce Bursa’ya giden Gedikoğlu ziyaretlerle ilgili şunları söyledi:

Bursa ve Yalova’daki üyelerimizden çok gururlandık. MARİMDER Bursa il başkanımız mütevazi kişiliği ile insan sağlığı konusunda Lokman Hekimi ölçü almış sayın Dr. Ahmet Özkul bey, kardeşi sayın İbrahim Özkul bey ve Hayat Hastahanesi Başhekimi sayın Dr. Fatih Özkul beyi ziyaret ettik. 
Çok sıcak bir karşılaşma oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum. Yeni açılan 20 bin m2 kapalı alanı olan modern bir hastanenin bütün dallarda hizmet vermesi bizleri çok ama çok gururlandırdı. Önce sabah kahvaltısı sonra da katılımcı üyelerimize çekap olmaları için yapmış oldukları nazik davranışlarına teşekür ediyorum. 
Derneğimizle muayenelerde indirimli protokol yaptık. Allah hayırlı uğurlu etsin, inşallah hayırlara vesile olsun. 
MARİMDER ailesi olarak Atatürk'ün söylemiş olduğu veciz sözle tamamlamak istiyorum, ‘Beni Türk hekimlerine emanet edin’. Ben de diyorum ki sağlık bulmak isterseniz kendinizi Hayat Hastahanesi’nin tecrübeli yönetim kadrosu ve doktorlarına emanet edin.

YALOVA ZİYARETİ


MARİMDER yönetimi daha sonra da Yalova Şube Başkanı Elysium Termal Oteli’nin Genel Müdürü Rahmi Çağrı Kaya ve Kalbiselim Derneği Genel Başkanı Osman İpekçioğlu’nu ziyaret etti.


Son Güncelleme: 23.09.2019 10:38
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37