banner55

Mezarlık hizmetinde kalite artacak

Her ilçeye aynı hizmet

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Ağustos 2016 Cumartesi 11:04
  Mezarlık hizmetinde kalite artacak
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde bir araya gelen ilçelerin mezarlık sorumluları; hizmet standardı oluştukça, hizmet kalitesinin de artacağını düşünüyor.

 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı öncülüğünde tüm ilçelerde mezarlık hizmetini koordine eden mezarlık sorumluları bir araya geldi. Aylık mutat olarak yapılan toplantı Darıca Belediyesi’nin ev sahipliğinde Darıca’da gerçekleştirildi. Toplantıda Kocaeli’deki ilçe belediyelerinin Mezarlıklar sorumluları da hazır bulundu.
 
MEMNUNİYET ÇOK YÜKSEK
Toplantının başında tüm ilçe belediyeleri mezarlıklar sorumluları söz alarak sorunlarını, düşünce ve görüşlerini ifade etti. Tüm ilçelerin ortak görüşü vatandaşların yapılan hizmetten duyduğu memnuniyet oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde tüm defin işlemlerinin ücretsiz olarak yapılması vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandığı ifade edilerek son dönemde mezarlıkların çevre düzenlemelerinin, çevre duvar ve kapılarında yapılmasının mezarlıkları daha güzel hale getirdiğini ve memnuniyeti ifade etti.
 
HER İLÇEMİZDE AYNI HİZMET
Toplantıda hazırlık çalışmaları sürdürülen Mezarlık Yönetmeliği de istişare edildi. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi’nin Mezarlıklar hizmetlerinin ücretsiz olduğu vurgusu yapılarak hiç kimseye kesinlikle bir ücret ödenmemesi gerektiği ifade edildi. Özellikle mezar başlarında türeyen bazı art niyetli kişiler vatandaşlardan mezarınızı kazdık, kefeni aldık gibi gerekçelerle para istemekte olduğunun belirtildiği toplantıda vatandaşların kesinlikle böyle kişilere itibar edip para vermemesi ve mutlaka bu kişileri belediyeye, emniyete şikâyet etmeleri gerektiği vurgulandı. 
Son Güncelleme: 27.08.2016 12:19
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37