Mezarlıklarda bakım ve temizlik yapıldı

Kapsamlı temizlik yapılıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Haziran 2016 Pazartesi 20:34
  Mezarlıklarda bakım ve temizlik yapıldı
Büyükşehir mezarlıklarda bakım onarım ve çevre temizliği çalışmaları yapıyor.

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından mezarlıklarda başlatılan tadilat ve temizlik çalışmaları bütün hızıyla sürüyor. Yaz aylarının gelmesi ve Ramazan Bayramı’nın yaklaşması nedeniyle mezarlıkların daha bakımlı ve düzenli bir görünüme sahip olması için detaylı bir tadilat ve temizlik çalışması başlatıldı.
 
VATANDAŞLARIN TALEPLERİ DİKKATE ALINIYOR
Tüm hizmetlerin ücretsiz bir şekilde verildiği ve vatandaşların çok memnun olduğu hizmetler arasında yer alan cenaze hizmetleri vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Hizmet standartlarını her zaman yükseltmeyi hedefleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de, vatandaşların talepleri doğrultusunda yenileme ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda öncelikli olarak kent merkezi ve ilçe merkezlerindeki mezarlıklar olmak üzere bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına hız verildi. Mezarlıkların daha temiz ve bakımlı bir görünüme kavuşması için, çevre düzenlemeleri, boyama, bakım ve kesim biçim işleri yapılmaya başlandı.
 
KAPSAMLI TEMİZLİK YAPILIYOR
Bu kapsamda yağışlarla beraber uzayan otlar biçiliyor, ağaçlar budanıyor, çiçekler ekiliyor mezarlıklardaki boya ve badana işleri yapılıyor.  Yaz boyunca devam edecek çalışmalar Ramazan Bayramı öncesinde hızlandırılarak bayrama kadar mezarlıklardaki ana tadilat ve düzenleme çalışmaları tamamlanmış olacak.

 
Son Güncelleme: 20.06.2016 23:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37