Milletvekilleri, Engelsiz Yaşam Merkezi'ne hayran kaldı

Milletvekilleri, Engelsiz Yaşam Merkezi'ne hayran kaldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Kasım 2019 Salı 21:06
 Milletvekilleri, Engelsiz Yaşam Merkezi'ne hayran kaldı

 

TBMM Down Sendromu, Otizm ve Diğer Gelişim Bozuklukları Araştırma Komisyonu üyeleri Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti.

TBMM, Down Sendromu, Otizm ve diğer gelişim bozukluklarının yaygınlığının tespiti ile ilgili bireylerin ve ailelerinin sorunlarının çözümü için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırması Komisyonu, Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Merkez’de atölyeleri gezen komisyon üyeleri, özel öğrenciler ile renkli görüntüler oluşturdu.

MİLLETVEKİLLERİ ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE

Ziyarette TBMM Down Sendromu, Otizm ve Diğer Gelişim Bozuklukları Araştırma Komisyonu üyeleri AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve Aile, Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü hazır bulundu.
ATÖLYELERİ ZİYARET ETTİLER

TBMM, Down Sendromu, Otizm ve diğer gelişim bozukluklarını araştırma komisyonu üyeleri, Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi yiyecek içecek, müzik atölyesi, beden eğitimi atölyesi, el sanatları atölyesi, E-KPSS kursu dersleri, okuma yazma dersleri ve seracılık atölyelerini ziyaret etti. Özel öğrencilerin eğitim programı hakkında yetkililerden bilgi alan heyet, Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezine hayran kaldı.

GÖSTERİLERE HAYRAN KALDILAR

Özel öğrenciler ile sohbet eden TBMM Komisyonu üyeleri, 'SUARE' Halk Oyunları ve Ritim Topluluğunun gösterilerini hayranlıkla izledi.
Son Güncelleme: 12.11.2019 21:09
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37