Minibüsün ezdiği iki çocuk öldü

Minibüsün ezdiği iki çocuk öldü

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Haziran 2017 Perşembe 23:45
 Minibüsün ezdiği iki çocuk öldü


SANCAKTEPE'de, sürücüsünün kontrolünden çıkan minibüs, sokak üzerinde oynayan 3 çocuğa çarptıktan sonra duramayarak binaya girdi. Önüne aldığı çocuklardan 9 yaşındaki Efe Yavuz Tepe ile odada oynarken çarpmanın etkisiyle üzerine duvar yıkılarak ezilen 4 yaşındaki Elif Dursun hayatını kaybetti. Yaşları olan sürücü ile yanındaki kaçarak izlerini kaybettirdi.

Kaza, Atatürk Mahallesi Filiz Sokak No: 42 önünde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, sürücüsünün kontrolünden çıkan 34 RTB 27 plakalı minibüs, sokak üzerinde oynayan 3 çocuğun üzerine doğru ilerledi. Minibüs çocuklara çarptıktan sonra duramayarak binaya girdi. 

Minibüsün önüne alarak ezdiği çocuklardan 9 yaşındaki Efe Yavuz Tepe ile o sırada odada oynarken çarpmanın etkisiyle yıkılan duvarın altında kalan 4 yaşındaki Elif Dursun, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan iki çocuk ise olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan iki çocuğun da durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaşları 18 yaşından küçük olduğu öğrenilen sürücü R. A. ile yanındaki S.A., kazanın ardından kaçarak izlerini kaybettirdi.

Ezilerek ölen ve yaralanan çocukların aileleri olayın ardından sinir krizleri geçirdi. Sokakta yaşanan hareketlilik üzerine olay yerine çok sayıda çevik kuvvet polisi sevk edilerek güvenlik önlemi alındı.

Kazaya karışan araç çekiciye yüklenerek olay yerinden götürüldü. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürüyor. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 08.06.2017 23:46
Anahtar Kelimeler:
TekirdağKapaklıÇOSB
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37