MÜSİAD Gebze'den gazetemize ziyaret

MÜSİAD Gebze'den gazetemize ziyaret

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Mayıs 2017 Çarşamba 16:53
MÜSİAD Gebze'den gazetemize ziyaret


MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Veysel Özder, Şube Müdürü Burak Tekin ve Mehmet Dinç gazetemizi ziyaret etti.

29 Ocak tarihinde göreve geldiklerini ve bir çok faaliyette bulunduklarını belirten Yıldırım şunları  söyledi:
Öncelikle mevcut yerimiz bizim için çok küçük. 15 Mayıs'ta Tatlıkuyu mahallesindeki Vatan Bilgisayar'ın olduğu binanın üst katına taşınacağız. O zamana kadar da inşallah yeni genel başkanımız seçildiğinde açılışımıza davet edeceğiz. 
Ülkemiz ve işadamlarımız için güzel projeler üretiyoruz. Bir toplantıda Maliye Bakanımız sayın Naci Ağbal'a işadamlarımızın yurt dışı çıkışlarında fazla beklememeleri için çözüm önerisinde bulunduk.  Yakında işadamlarımız yeşil pasaport sahibi olacaklar.

Devletten yüklü miktarda KDV alacağı olan işadamları İstanbul'a gitmek zorunda kalıyor. Gebze'de İhtisas Vergi Dairesi için teklifte bulunduk ve yakında faaliyete geçecek inşallah.
İnşaat kazalarında SGK müfettişleri Kocaeli'ye kadar geliyordu. SGK ile yaptığımız görüşmelerden sonra artık Gebze'ye de gelecekler.
MÜSİAD Gebze çok geniş ve büyük bir şube. Dilovası'ndan Kadıköy'e kadar bütün şubeler bize bağlı. Bu sorumluluk altında çalışıyoruz. 
Bizim için öncelik eğitim. Her ay en az bir defa iş kollarıyla ilgili üyelerimize eğitim vereceğiz. Yaptığımız faaliyetlerden dolayı toplumun önde gelen bir çok ismi şubemize üye oldular. Dr.Hakan Höbek, Gökhan Altıntaş, Köksal Tatoğlu, Ertan Kara, Orhan Pala, Kaşif Şahinkesen ve Enver Yıldırım yeni üyelerimizden bazıları.

Ziyaretin sonunda Başkan Yıldırım, yeşil bir çevre için Yeşeren Kalem hediye etti. 
Son Güncelleme: 03.05.2017 17:01
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37