Muşlulardan Ankara'da dev buluşma

24 Nisan 2022 Pazar 12:26
Muşlulardan Ankara'da dev buluşma

Başkent Ankara'da birlik ve beraberlik amacı ile 20'nci dönem Muş Milletvekili ve İlci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nedim İlci ev sahipliğinde İlci Otel'de düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda Muşlu Milletvekili, siyasetçi, sanayici, iş adamı, bürokrat, gazeteci ve sivil toplum lideri katılım gösterdi.ANKARA (İGFA) - Türkiye’nin başkenti Ankara'da yaklaşık 200 kişilik geniş katılımlı iftar yemeğinde 20'nci dönem Muş Milletvekili ve İlci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nedim İlci'nin misafiri olan Muşlular; siyasetten ekonomiye, bürokrasiden bölgeye birçok konuda fikir alışverişinde bulundular.

Türkiye’nin ikinci büyük ihracat kenti Bursa'da kurulan Bursa Muşlu Sanayici İş Adamları Derneği Bursa MUŞSİAD Kurucu Başkanı Ayhan Durgun'un katılım gösterdiği iftar yemeği gurur gecesine dönüştü.

BURSA MUŞSİAD HEYECANI

Muşluların en yoğun yaşadığı kentlerden olan Bursa'da çok sayıda İl, İlçe, Köy dernekleri ile Federasyon kuran Muşluların iş dünyasına hitap eden Bursa MUŞSİAD çatısı altında toplanmaları sevinçle karşılandı.

Anadolu'nun kapısı sayılan Muş hepimizin doğduğu ve doyduğu kadim medeniyet topraklarıdır diyen 20'nci dönem Muş Milletvekili ve İlci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nedim İlci, Muş nüfusunun Türkiye’nin neredeyse her şehrinde güçlü şekilde ekonomik ve sosyal varlık gösterdiği bir dönemde olduklarına dikkati çekerek, "Türkiye'nin her yerinde başarıları ile gurur duyduğumuz Muşlu hemşehrilerimizin değeri sizlerle bugün bir arada olmaktan kıvanç duyuyorum. Bereketli Muş topraklarını daha verimli kullanmak ve beraberinde Muş ovasının kardeşliği ile Türkiye’nin her yerinde daha güçlü birlikteliklere imza atmak adına daha sık bir araya gelmekte fayda görüyorum" dedi.

Bursa Muşlu Sanayici İş Adamları Derneği Bursa MUŞSİAD Kurucu Başkanı Ayhan Durgun ve arkadaşlarına davete katılımlarından ötürü teşekkür eden İlci, Bursa'da atılan temelin Türkiye’nin geneline yayılması temennisinde bulundu.

Ankara'da gerçekleşen iftar yemeği sahura kadar geniş katılımlı sürerken, 20'nci dönem Muş Milletvekili ve İlci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nedim İlci, ev sahipliğinden ötürü tüm Muşlulardan büyük takdir topladı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37