banner55

Nevşehir'de Baba Fest coşkusu

19 Haziran 2022 Pazar 16:31
Nevşehir'de Baba Fest coşkusu

Nevşehir Belediyesi tarafından Babalar Günü dolayısıyla düzenlenen "Babafest" etkinliğinde babalar ve çocukları doyasıya eğlendi. Çeşitli oyun ve yarışların gerçekleştirildiği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bu yıl ikinci düzenlenen “Babafest” Gazi Stadı’nda yapıldı.

Babalarıyla Gazi Stadı'na gelen çocuklar, halat çekme, masa tenisi, langırt, dart ve tırmanma etkinliklerine katıldı, alanda oluşturulan platformlarda fotoğraf çektirdi.

Halk oyunu ekiplerinin gösteri sunduğu programda, katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Etkinlikte ayrıca Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen çeşitli yarışmalarda giren öğrencilere ödülleri törenle verildi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’da  babalar ve çocukların heyecanlarına ortak olarak onlarla birlikte yarışmalara katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Savran, gazetecilere, bu yıl ikincisini düzenledikleri "Babafest"i geleneksel hale getirmeyi planladıklarını belirterek, "Bu tür sosyal ve kültürel etkinliklere önem veriyoruz. Şehirlerin fiziksel yatırımlar kadar sosyal ve kültürel imarı da önemli. Katılımcıların eğlenceli vakit geçirmelerini diliyorum." dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37