Nikahın ardından 100 kilometre pedal çevirdiler

Nikahın ardından 100 kilometre pedal çevirdiler

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Ekim 2019 Pazar 20:16
  Nikahın ardından 100 kilometre pedal çevirdiler

 

Bisiklet tutkunu Volkan ve Rabia Gür çifti, Bursa'da nikahlarının kıyılmasının ardından bisikletle 100 kilometre yol katederek ilk kez tanıştıkları Bilecik'e ulaştı.

BİLECİK (AA) - Bisiklet tutkunu Volkan ve Rabia Gür çifti, Bursa'da dünyaevine girmelerinin ardından bisikletle pedal çevirerek ilk kez tanıştıkları Bilecik'e geldi.

Bilecik'te yaşayan 33 yaşındaki Volkan Gür ile Bursa'da yaşayan 31 yaşındaki Rabia Gür, geçen yıl Bilecik'in Pelitözü Mahallesi'nde düzenlenen etkinlikte tanıştı.

Birlikteliklerini evlenme kararıyla taçlandıran çiftin nikahı Bursa'nın Nilüfer ilçesinde kıyıldı. Nikahın ardından bisikletle Bilecik'e gitmeye karar veren Gür Çifti, yaklaşık 5,5 saatlik yolculuğun ardından kente ulaştı.

Pelitözü Mahallesi'nde bisiklet grubu, ailesi ve yakınları tarafından karşılanan Gür çifti, sağ salim geldikleri için çok mutlu olduklarını dile getirdi. 

Volkan Gür, geçen yıl Bilecik'teki bir organizasyonda Rabia'nın kalbini çaldığını belirterek, ''Yol inişli çıkışlıydı, 5,5 saatte geldik. Çok mutluyum, memleketimdeyim.'' dedi.

Gelin Rabia Gür de Bilecik'e böyle geleceğini hiç düşünmediğini kaydederek, çok mutlu olduğunu ifade etti.

Son Güncelleme: 27.10.2019 20:19
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37