banner55

Öğretmenler Günü, Dilovası'nda coşku ile kutlandı

Öğretmenler Günü, Dilovası'nda coşku ile kutlandı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Kasım 2017 Cuma 16:22
 Öğretmenler Günü, Dilovası'nda coşku ile kutlandı

Dilovası'nda 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle geniş katılımlı bir kutlama töreni düzenlendi.

Dilovası Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen öğretmenler günü etkinliği sabah Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Tören daha sonra Dilovası Belediyesi Kültür Salonunda devam etti. 

Törene Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediyesi Başkanı Ali Toltar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve Şube Müdürleri, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Belediye meclis üyeleri, kamu birim müdürleri, STK temsilcileri, mahalle muhtarları, vatandaşlar, öğrenciler ve çok sayıda öğretmen katıldı. 

ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ 
Öğrencilerin ve öğretmenlerin gösterileri ile devam eden program daha sonra 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçe okulları arasında düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon dallarında ödül alan öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile devam etti. Dilovası Kaymakam Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay tarafından öğrencilere ödülleri verildi.

BAŞKAN TOLTAR OKULLARI GEZDİ
Dilovası Kültür Merkezi'nde ki programın ardından Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, İlçedeki okulları ziyaret ederek okul yönetimi ve öğretmenlerine çiçek ve çikolata hediye etti. 


Son Güncelleme: 24.11.2017 16:27
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37