Oyun grupları onarılıyor, çocukların güvenliği sağlanıyor

Kocaeli genelindeki oyun gruplarında düzenli onarımlar yapılarak, çocukların güvenliği sağlanıyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Ağustos 2020 Pazar 19:36
Oyun grupları onarılıyor, çocukların güvenliği sağlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli genelinde birçok çocuk oyun grubu inşa ediyor. Bu oyun gruplarının onarımlarını düzenli olarak SAĞLANIYOR. Onarım çalışmaları çocukların oyun gruplarında her hangi bir olmsuz olay yaşamaması sağlanıyor.

AKSAKLIKLAR GİDERİLİYOR

Büyükşehir Belediyesi, çocukların gönüllerince oyun oynamalarını sağlamak için kentin dört bir yanına oyun parkları ve spor ekipmanları kazandırdı. Çocukların hoşça vakit geçirdikleri ekipmanların bakım ve onarımı da ihmal edilmiyor. Bu kapsamda Kocaeli genelindeki 12 ilçede bulunan oyun gruplarında periyodik olarak tamirat ve bakım çalışması gerçekleştiriliyor. Çalışmalarda oyun gruplarında bulunan aksaklıklar giderilirken kırık ekipmanlar tamir edilerek yeni görünümlerine kavuşuyor.

KONTROL VE ONARIMLARI YAPILIYOR

Çocuk grupları bulunduğu alanlarda bakım ve onarım çalışmaları periyodik olarak yapılıyor. Kontrol edilen park ve bahçelerde aksaklıklar varsa ekiplere bildiriliyor. Keşif çalışmasının ardından bütün aksaklıklar tek tek gideriliyor. Yapılan çalışmaların ardından çocuklar oyun gruplarını sorunsuz bir şekilde kullanabiliyor.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37