Park halindeki TIR ve kamyonlardan mazot çaldılar

Park halindeki TIR ve kamyonlardan mazot çaldılar

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Temmuz 2017 Cumartesi 16:25
 Park halindeki TIR ve kamyonlardan mazot çaldılar

 
KOCAELİ'nin Körfez İlçesi'nde park halindeki TIR ve kamyonlardan mazot çaldıkları iddia edilen 4 şüpheli polisin takibi sonucu yakalandı. 

Körfez İlçesi'nde bulunan TIR parkına kendilerine ait bir minibüsle giden 4 şüpheli iddialara göre buradaki TIR'ların yakıt depolarından mazot çaldı. Ardından Liman Yolu'nda da bir kamyonun yakıt deposundan mazot çaldıkları sırada kamyon sahibi B.Ç. şüphelileri fark edip engel olmaya çalıştı. Şüpheliler kamyon sahibi B.Ç.'yi tabanca ve tüfeklerle tehdit edip minübüsle kaçtılar. 

B.Ç. polisi arayarak şüphelilerin gittiği yönü tarif edip yardım istedi. Seka Tüneli'nde yolu kesen polis ekipleri aracı durdurarak B. T(19), A.A (20), A. (18) ve K.K (24) minibüsün içersinde çaldıkları mazot bidonlarıyla yakaladı. Araç içersinde arama yapan polis ekipleri mazot çalmada kullandıkları 1 adet aparat, 1 tabaca, 1 pompalı tüfek, 3 bıçak ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Benzer suçlardan da sabıkaları olduğu öğrenilen şüpheliler Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadelerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 22.07.2017 16:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37