Park ve bahçelerde yoğun tırpan mesaisi

Park ve bahçelerde yoğun tırpan mesaisi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Ağustos 2019 Pazartesi 13:15
 Park ve bahçelerde yoğun tırpan mesaisi
İzmit Belediyesi sınırları içerisinde uzayan otlar belediye ekiplerinin titiz çalışmalarıyla birlikte tırpanlanarak kesiliyor. 

Yaz aylarında özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandıkları park, refüj, yol, kaldırım ve kamuya ait yeşil alanlarında tırpan çalışması yürüten belediyenin park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerinin son adresi Yahyakaptan ve Malta Mahalleri oldu. 

10 tırpancı ve temizlik ekibiyle daha güzel ve daha yaşanabilir mahalleler için çalışan ekipler, vatandaşların yaz aylarını daha rahat geçirebilmelerini sağlıyor. 

ÇOCUKLAR PARKLARDA GÖNÜLLERİNCE EĞLENSİNLER 
Vatandaşların, özellikle çocukların daha yoğun kullandığı alanlarda çalışmalarına yoğunluk verdiklerini belirten Belediye yetkilileri "Yaz mevsimi vatandaşlarımızın özellikle çocukların dışarıda daha fazla zaman geçirdikleri aylardı. Çocukların parklarda rahat rahat oynamaları, herhangi bir teklikle oluşturacak durumla karşılaşmamaları için ekiplerimizde yoğun mesai yapmaktadır. Eş zamanlı olarak köylerimizde dahil şehrimizin dört bir yanında yürüttüğümüz çalışmalarla vatandaşlarımızın güzel havaların tadını gönüllerince çıkarmalarını istiyoruz” dediler. 


Son Güncelleme: 05.08.2019 13:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37