Parklarda bakım ve onarım çalışmaları sürüyor

Parklarda bakım ve onarım çalışmaları sürüyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Eylül 2019 Cuma 00:17
 Parklarda bakım ve onarım çalışmaları sürüyor
Gölcük genelindeki çocuk oyun grubu ve dış mekân spor aletlerinin, onarım ve bakım çalışmaları Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince itinayla yapılıyor. 199 parktan 90’ında çalışmalar tamamlanırken, hızla devam edeceği yetkililer tarafından belirtildi.  

Gölcük Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü bakım ve onarım çalışmaları kapsamında park, bahçe ve yeşil alanlardaki çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda ilçe genelinde hasar gören oyun parkları, oturma grupları ve spor ekipmanlarının bakımları gerçekleştiriliyor. Ekipler, ilçe genelinde bulunan 199 parkın 90’ının bakım ve onarımını gerçekleştirirken, çalışmalar öncelik sırasına göre mahallelerde aralıksız devam ediyor.

YENİ BİR GÖRÜNÜM SAĞLANIYOR

Gölcük Belediyesi’nin vatandaşların her ortamda spor yapabilmeleri ve çocukların oyun oynamalarını sağlamak amacıyla kentin dört bir yanında, oyun ve spor ekipmanlarının yer aldığı 199 parkı hizmette bulunuyor. Bu parklar süreç içerisinde yıpranırken, Gölcük Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü başlattığı çalışmalarla tüm çocuk parklarını elden geçiriyor. Şuana kadar 90 parkın bakım ve onarımı gerçekleşirken, kırık olan aksamlar onarılıyor, parkın zemininde iyileştirme çalışması yapılıyor, yıpranmış ekipmanlar boyanıp tekrar kullanıma sunuluyor. Bakım ve onarım sayesinde hem parkların kullanım ömürlerin uzatılıyor, hem de yeni bir görünüm sağlanmış oluyor.




Son Güncelleme: 13.09.2019 00:19
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37