banner55

Posco Assan’da kıdem ödülleri verildi

Türkiye’nin ilk ve tek paslanmaz çelik üreticisi Posco Assan, 5 ve 10. yılını dolduran çalışanları için Abant Gölü Milli Parkı’nda kıdem ödülleri töreni gerçekleştirdi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Ekim 2022 Perşembe 16:09
Posco Assan’da kıdem ödülleri verildi

Türkiye’nin ilk ve tek paslanmaz çelik üreticisi Posco Assan, 5 ve 10. yılını dolduran çalışanları için Abant Gölü Milli Parkı’nda kıdem ödülleri töreni gerçekleştirdi.

Milli parkta yapılan doğa yürüyüşü sonrasında kıdem ödülü almaya hak kazanan çalışanlara plaket ve ödülleri Posco Assan CEO’su Don Ho Bahn ve CAO’su Ufuk Özdemir tarafından takdim edildi.

2011 yılında faaliyete başlayan Posco Assan’da 5 ve 10. yılını dolduran çalışanlar için Bolu Abant’ta kıdem ödülleri töreni düzenlendi. Doğa yürüyüşü ile başlayan etkinliğe şirketin üst yönetimi ve tüm çalışanları katıldı.

Törende, 5 ve 10. yılını dolduran 32 Posco Assan çalışanına CEO Don Ho Bahn ve CAO Ufuk Özdemir tarafından plaketleri ile kıdem yılına bağlı olarak hediyeleri takdim edildi.

POSCO ASSAN CEO’SU DON HO BAHN: UZUN YILLAR
MUTLU VE GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMAYI İSTİYORUZ

Posco Assan üst yönetiminin ve çalışanlarının katıldığı törende her bir çalışanın çok önemli emekleri olduğunu belirten Posco Assan CEO’su Don Ho Bahn, ödül töreninde yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

Türkiye’nin ilk ve tek paslanmaz çelik üreticisi Posco Assan olarak tüm hızımızla üretmeye, büyümeye, Türkiye ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyoruz.

Bu başarıyı da çalışma arkadaşlarımız sayesinde elde ediyoruz. Posco Assan ailesinin birer parçası olan değerli çalışma arkadaşlarıma bu vesile ile ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Posco Assan çatısı altında uzun yıllar mutlu ve güvenli bir şekilde çalışmayı temenni ediyoruz.

POSCO ASSAN CAO’SU UFUK ÖZDEMİR:
NİCEBAŞARILARDA BERABER OLMAYI ÜMİT EDİYORUZ

Kıdem ödülü alan tüm çalışanları tebrik eden Posco Assan CAO’su Ufuk Özdemir; “Bu özel günde, yıllardır bizlerle birlikte olan tam 32 çalışma arkadaşımıza plaketlerini takdim ettik.

Kurulduğumuz günden beri ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyoruz. Bu katkıda tüm çalışanlarımızın büyük emekleri var. Tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyor ve nice başarılarda beraber olmayı ümit ediyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 06.10.2022 16:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37