Sağlıklı Kentler Birliği Müdürü’nden Başkan Sezer’e ziyaret

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Müdürü Murat Ar, aynı zamanda Sağlıklı Kentler Birliği Başkan Vekili olan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret ederek, Korana Virüs salgını sürecinde yapılan çalışmalar üzerine bir toplantı gerçekleştirdi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Temmuz 2020 Cuma 00:56
Sağlıklı Kentler Birliği Müdürü’nden Başkan Sezer’e ziyaret

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Müdürü Murat Ar, aynı zamanda Sağlıklı Kentler Birliği Başkan Vekili olan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret ederek, Korana Virüs salgını sürecinde yapılan çalışmalar üzerine bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda; Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Şevket Kaba, Gölcük Belediye Meclis Başkan vekili Kadir Özdemir ve Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram yer aldı.

PANDEMİ SÜRECİ İLE İLGİLİ SUNUM YAPTI

Müdür Ar, yerel yönetimlerin Korana Virüs salgını ile mücadele de önemini vurguladı ve Sağlıklı Kentler Birliği’nin yaptığı çalışmalarla ilgili de bir sunum yaptı. Başkan Sezer’de, Gölcük Belediyesi’nin pandemi sürecinde yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

BAŞKAN SEZER TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Başkan vekilliği görevini yürüttüğüm Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Müdürü Sayın Murat Ar ile verimli geçen bir toplantı da bir araya geldik. Konumuz Korana Virüs salgını sürecinde yaptığımız çalışmalar idi. Bu konuda Sayın Ar’a belediyemizin yürüttüğü çalışmaları aktardım ve ayrıca; içinde çalışmalarımızın yer aldığı bir kitapçığı verdim. Murat Bey’de Sağlıklı Kentler Birliği’nin yürüttüğü çalışmalarla ilgili bir sunum yaptı. Kendisine nazik ziyareti ve aktardığı önemli bilgiler için teşekkür ederim” dedi.

VERİMLİ BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİK

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Müdürü Sayın Murat Ar da yaptığı açıklamada: Gölcük Belediyesi’nin pandemi sürecinde yaptığı ve devam eden başarılı çalışmalarını yakından takip ettim. Başkanımızı ziyaret ederek de karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Ben yakın ilgileri için Başkanımız Ali Yıldırım Sezer başta olmak üzere, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk’e teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 24.07.2020 00:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37