Sahnedeyken büyük şok!

Evlerine hırsız girdiğini sahnedeyken öğrendiler

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Aralık 2016 Perşembe 12:45
Sahnedeyken büyük şok!
BODRUM'da sahnelenen 'Naptorun Pansiyon' adlı komedi türündeki oyunda rol alan Harun Özakıncı ve Ülkü Aşaröz, sahnedeyken evlerinden hırsızlık yapıldığı haberini aldı. Buna rağmen oyunu tamamlayan iki oyuncu, Ankara ve İstanbul'daki evlerine dönüp, şikayetçi oldu.

Sanat yönetmenliğini Funda Açıkbaş'ın yaptığı, Harun Özakıncı'nın yazıp yönetmenliğini yaparak sahne aldığı tek perdelik 'Naptorun Pansiyon' adlı komedi türündeki oyun geçen 12 Aralık'ta Bodrum'da Herodot Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Özge Balkanlı, Mehmet Çağlar Ertuğrul ve Ülkü Aşaröz'ün de rol aldığı, ses ve ışık yönetmenliğini Selçuk Aydın'ın yaptığı Ege şivesinin mizahi bir dille yansıtıldığı 1 saat 20 dakikalık oyun izleyenleri kahkahaya boğdu.

Oyunculardan Harun Özakıncı ve Ülkü Aşaröz, sahnedeyken evlerinden hırsızlık yapıldığı haberini aldı. Ancak her iki oyuncu da profesyonelliklerinden ödün vermeyerek, rollerine devam edip oyunu tamamladı. Komşularından gelen telefonla Ankara'daki evine hırsız girdiğini öğrenen Özakıncı ile İstanbul'daki evinin bahçesinde park halindeki motosikleti çalınan Aşaröz, büyük şaşkınlık yaşadı. İkili aynı akşam uçak ile evlerine dönüp, polise şikayetçi oldu.

'EVİN ALTINI ÜSTÜNE GETİRMİŞLER'

Yönetmen ve oyuncu Harun Özakıncı, DHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Evime döndüğümde polisler inceleme yapıyorlardı. Hırsızlar, para ve altın gibi küçük değerli eşyalar aramışlar, evin altını üstüne getirmişler. Bu arada sanatçı arkadaşım Ülkü Aşaröz'ün evinin bahçesinde kilitli halde park halinde bulunan ve yaklaşık 35 bin TL değerindeki motosikletinin de çalındığını öğrendik, Aşaröz de İstanbul'a dönüp, polise şikayetçi oldu" dedi.

HIRSIZA FACEBOOK'TAN MESAJ

Harun Özakıncı, Facebook sayfasından evine giren hırsıza mesaj göndererek, "Ben sahnedeyken evimi soyan hırsız! Buradan takip edip evde olmadığımı biliyorsan gene buradan oku" diyerek küfür etti. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 15.12.2016 12:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37