Sakarya 'uluslararası' belgesini Cumhurbaşkanlığı'ndan aldı

16 Haziran 2022 Perşembe 13:45
Sakarya 'uluslararası' belgesini Cumhurbaşkanlığı'ndan aldı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Cumhurbaşkanlığı himayelerine alınan ‘Sakarya Uluslararası Bisiklet Festivali’ belgesini İdari İşler Başkanı Dr. Kıratlı’dan aldı.SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Dr. Metin Kıratlı’yı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan ve Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirilecek ‘Sakarya Uluslararası Bisiklet Festivali’ belgesini Dr. Kıratlı’dan teslim alan Başkan Yüce, Ağustos ayında dünyanın en önemli bisiklet yarışlarına yapılacak ev sahipliğinin yanı sıra uluslararası festival ile Sakarya’nın tanıtımına katkı sunacaklarını belirtti.

‘Sakarya Uluslararası Bisiklet Festivali’ni himayelerine alarak büyük bir güç katan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a minnettar olduklarını belirten Başkan Yüce, sürecin başından bu yana Sakarya’ya yakın ilgi ve destek gösteren İdari İşler Başkanı Dr. Metin Kıratlı’ya teşekkür etti. Yüce, Cumhurbaşkanlığı himayelerinin festivale çok özel bir boyut kattığını belirterek, “Bu gurur Sakaryamızın, bu gurur Sakaryalı hemşehrilerimizindir. Bisiklet Şehri Sakaryamızın bu alanda artık uluslararası bir festivali var. Hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37