Şarjı bitince telefon dolandırıcılarını yakalatamadı

Telefonun şarjı bitince irtibat kesildi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Temmuz 2016 Cuma 21:35
Şarjı bitince telefon dolandırıcılarını yakalatamadı
İzmit'te, kendisini arayan telefon dolandırıcılarını yakalatmak isteyen 69 yaşındaki Dursun Turan, dolandırıcıların bankadan parasını çekmesini istemesi üzerine bankaya gitti.

Banka görevlilerine not kağıdına dolandırılmak istendiğini yazan Dursun Turan, bankadan para boyutlarında kesilmiş kağıtların poşete konulmasıyla ayrıldı. Bir başka banka şubesine daha gitmesi istenen Dursun Turan'ın yaklaşık 2 saatlik konuşma sonrasında telefonunun şarjı bitince dolandırıcıları yakalatma hayali son buldu. 

İzmit Çukurbağ Mahallesi'nde oturan Dursun Turan'ı bugün öğlen saatlerinde telefon dolandırıcıları aradı. Kendilerini polis olarak tanıtan telefon dolandırıcıları Dursun Turan'dan bankadaki paralarını çekmesini istedi. 6 ay önce de telefon dolandırıcıları tarafından aranan Dursun Turan, o zaman küfür ederek telefonu kapatırken, bu kez dolandırıcıları yakalatmak istedi.

Dursun Turan dolandırıcılarla telefonla görüşürken banka şubesine geldi. Dolandırıcılar telefonu kapatmamasını isterken, Dursun Turan bankadaki görevliden kalem ve kağıt alarak kağıda dolandırılmaya çalışıldığını, parasının kendisine verilir gibi yapılmasını yazdı. 

Görevli, para boyutunda kağıtlar keserek bir poşet içerisinde Dursun Turan'a teslim etti. Bu sırada banka görevlilerinin haber vermesi üzerine sivil polisler bankaya geldi. Polisler, Dursun Turan'ı takibe aldılar.

Bankadan poşeti alarak dışarı çıkan Dursun Turan telefonda dolandırıcıların talimatlarını yerine getirmeye devam etti. Dolandırıcılar, Dursun Turan'dan bir başka banka şubesinde bulunan paralarını da çekmesi istedi. Bankada bir süre işlem sırası bekleyen Dursun Turan'ın telefonunun şarjı bitti. Dolandırıcılarla irtibatı kesilen Dursun Turan kendisini takipte olan polisler tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Dursun Turan ifadesinin ardından evine gitti. 
Son Güncelleme: 16.07.2016 00:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37