SEDAŞ, Gebze’de her zaman sahada

SEDAŞ, Gebze’de hatlarda bakım ve yenileme çalışmalarına yoğun mesai harcıyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Ekim 2020 Çarşamba 15:05
SEDAŞ, Gebze’de her zaman sahada

SEDAŞ, Gebze’de hatlarda bakım ve yenileme çalışmalarına yoğun mesai harcıyor. Ekipler, enerji hatları ve trafolarda bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirerek, ilçede kış öncesi hazırlıklarını tamamlıyor.

Gebze’de Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) ekiplerinin yoğun mesaisi devam ediyor. Kesintisiz enerji hizmeti için 7/24 görevde olan SEDAŞ ekipleri, ilçeyi etkileyen teknik arızaları giderdi. Gebze merkez, Pelitli ve Balçık hattı üzerinde yoğunlaşan ekipler, trafo ve enerji hatlarını elden geçirdi.

Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’deki 20 bin kilometrekarelik alanda, 3,7 milyon nüfus ve 1,9 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan SEDAŞ, kış mevsimi hazırlıklarına sahada aralıksız şekilde devam ediyor.

SAHADA ETKİ ALANI GENİŞ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Balçık Mahallesi’ndeki enerji kabininden başlayarak hat güzergahında yapılan kabin montajı ile, dış etkenlerden kaynaklanan arızaların daha büyük bir alanı etkilemesinin önüne geçildi. Pelitli Mahallesi’nde bulunan iki enerji hattında ise 15 adet XLPE harici başlık yenilemesi, özel klemens montajı, izolatör değişimi ve parafudur montajı gibi işlemler yapıldı. Bu sayede, ilçedeki ana hat üzerinde bulunan 500’den fazla özel ve kurum trafosundan enerji alan abonelerin arıza kaynaklı kesintilerini azaltmak için önlemler alınmış oldu.

ABONELER ÖNCEDEN BİLGİLENDİRİLDİ

Daha kaliteli hizmet sunma amacıyla yürütülen bakım ve onarım faaliyetleri esnasında, iş güvenliğini sağlamak ve çalışmaları tamamlayabilmek adına planlı kesintilere başvuruldu. Kesinti yapılan bölgelerin isimleri 48 saat önceden SEDAŞ web sitesinden duyurulurken, aboneler ise sistemde kayıtlı bulunan telefon numaralarına gönderilen SMS ile bilgilendirildi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37