Şehit anneleri unutulmadı

Büyükşehir'in gençlik projesi Kılavuz Gençlik ekipleri hediye ve gül takdim ederek şehit annelerinin Anneler Günü'nü kutladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Mayıs 2020 Pazartesi 00:17
Şehit anneleri unutulmadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Anneler Günü vesilesiyle binlerce şehit annesini ziyaret etti. Kocaeli’de ikamet eden şehit annelerini ziyarette bulunan Büyükşehir’in gençlik projesi Kılavuz Gençlik ekipleri hediye ve gül takdim ederek şehit annelerinin Anneler Günü'nü kutladı. 

BAŞKANIN SELAMIYLA EVLERİNDE ZİYARET EDİLDİLER
Evladını, vatan uğruna feda etmiş annelerimiz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın selamıyla ziyaret edilirken, bu özel günlerinde yalnız bırakılmayan şehit annelerine çiçekler armağan edildi. Bu özel sürpriz üzerine gözleri dolan şehit anneleri ise Başkan Büyükakın’a teşekkür etti. 

HER ŞEHİT ADINA BEŞ FİDAN DİKİLDİ 
Ziyaret esnasında duygu dolu anlar yaşayan şehit anneleri memnuniyetlerini dile getirdi. Ziyaret esnasında anneleri sevindiren bir başka olay da şehitlerin adına dikilen fidanlar oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri kentte bulunan şehitlerin adına beşer fidan dikimi gerçekleştirmişti. Fidanların dikildiğine daire belgeler de annelere verildi. 

ÇOCUKLARIMIZI VATANIMIZ İÇİN ŞEHİT VERDİK
Özelikle sokağa çıkma yasağı ve Koronovirüs önlemleri nedeniyle dışarıya çıkamayan ailelerin kendi evlerinde ziyaret edilmesi takdir topladı. Ziyaret esnasında şehit anneleri ile muhabbet etmeyi ihmal etmeyen Kılavuz Gençlik üyeleri annelere sabır diledi. Şehit anneleri ise sık sık vatan sağ olsun diyerek evlatlarını bu aziz vatan için feda ettiklerini söyledi. 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37