Şehit kaymakamın adı üst geçide verildi

Şehit kaymakamın adı üst geçide verildi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Aralık 2016 Çarşamba 23:12
 Şehit kaymakamın adı üst geçide verildi
İZMİT'te, D-100 Karayolu üzerinde yapılan üst geçide şehit Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ün adı verilirken, üst geçit dualarla hizmete girdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından D-100 Karayolu Kavakçılık mevkiinde yapılan üst geçide şehit Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ün adı verilirken, üst geçit hizmete açıldı. Üst geçidin açılışına Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sadettin Hülagü ve vatandaşlar katıldı. 

Yapılan duaların ardından üst geçitten geçildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu şehitlerin isimlerini yaşatmanın üzerlerine düşen bir görev olduğunu belirterek, "Sevilen, görevini başarıyla yapan kıymetli bir kaymakam olan şehit Muhammet Fatih Safitürk dünyalık olarak aramızdan ayrıldı ama manen yaşayacak" dedi.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ise, "Başta değerli kardeşim, meslektaşım Muhammet Fatih Safitürk olmak üzere devletimizin bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği uğruna hayatını feda eden, bütün aziz şehitlerimizi ve en son İstanbul'daki hain saldırıda şehadete erişen bu milletin kahraman evlatlarını rahmet ve minnetle anıyorum. 

Bizler onların manevi huzurlarında şunu yürekten milletçe hep birlikte haykırıyoruz; Milletimiz kutlu yürüyüşüne daha güçlü, daha kararlı bir şekilde devam edecek. Her gelecek gün içimizdeki hainlerin saldırıları bizi yıldıramayacak, birleştirecek, kararlılığımızı pekiştirecektir. Bir ölen ama bin doğan milletin evlatları olarak, değerlerimize sahip çıkarak, devletimiz ilelebet payidar olacak, milletimizde bahtiyar olacaktır" diye konuştu.  

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 14.12.2016 23:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37