Siirt'in İl Afet Risk Azaltma Planı görüşüldü

Türkiye Afet Eğitim Yılı” kapsamında Siirt'in İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı kurum ve kuruluşların katılımıyla, Vali Yardımcısı Resul Özdemir’in başkanlığında gerçekleştirildi.

26 Şubat 2021 Cuma 13:02
Siirt'in İl Afet Risk Azaltma Planı görüşüldü

SİİRT (İGFA) - Siirt İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) Toplantısı, Valilik Konferans Salonu'nda yapıldı. Vali Yardımcısı Resul Özdemir başkanlığında Siirt Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ender Sinan Poyrazoğlu, AFAD İl Müdürü Mehmet Cahit Akkoyun ile ilgili kurum müdürleri katıldı.

İl Acil ve Afet İl Müdürü Cahit Akkoyun,  Siirt genelindeki eğitim faaliyetleri ile tüm vatandaşların afet farkındalığı konusunda bilinçlenmesini hedeflediklerini kaydetti.  Siirt'in IRAP çalışmalarına tüm kurumların kendi kurumlarının işleyişine yönelik nitelikli personelle destek vermesi ve katkı sağlamasının oldukça önemli olduğunu söyledi. 

Toplantı, İl Acil ve Afet İl Müdürlüğü'nde görevli Jeoloji Mühendisi Memduh Aslan tarafından “İl Afet Risk Azaltma Planı’’ bilgilendirme sunumu ile sona erdi.

 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37