banner55

Sivas Belediyesi'nden öğrencilere ödül Bosna Hersek gezisi

02 Ekim 2021 Cumartesi 14:09
Sivas Belediyesi'nden öğrencilere ödül Bosna Hersek gezisi

Kitap okuma yarışması düzenleyen Sivas Belediyesi, dereye giren öğrencileri ödül olarak Bosna Hersek turuna çıkarıyor. SİVAS(İGFA)-  İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Eğitimde Diriliş Derneği, Sivas Dil ve Edebiyat Derneği iş birliği ile yapılan " Diriliş Nesli Evlad-ı Fatihanın İzinde" projesi, 9,10 ve 11 sınıflara Bilge Lider Aliye İzzetbegoviç’in kitaplarını ücretsiz dağıttı.       

Akademisyen ve yetkilililerinde katıldığı İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından da desteklenen proje, "Diriliş Nesli Okuyor" adlı ödüllü okuma bilgi yarışması gerçekleştirdi.

Dereceye giren 12 öğrenci, 8 öğretmen ve 5 görevlinin katılımıyla toplam 25 kişilik heyet, Sivas Belediyesi tarafından 5 günlük Bosna Hersek Gezisine gönderildi. Belediye Başkanı Hilmi Bilgin," Sivas Nuri Demirağ Havaalanı’nda Bosna Hersek’e öğrencilerimizi uğurladık. Bu fırsatı bize sunduğu için Belediye Başkanımız Hilmi Bilgine çok teşekkür ediyoruz.Bu anlamlı projede yer almak bile bizler için önemliydi.Bu tür projeler bizlere aynı zamanda kitap sevgisini de aşılıyor.Farklı kitapları da okuma fırsatı sunuyor."Çok okuyan mı bilir çok gezen mi?" sorusuna okuyan da bilir gezende ancak gezerek görerek hissederek anlamak okumayı pekiştirir diye cevap vermek istiyorum.Biz önce kitaplarımızı okuduk şimdi de Bosna Hersek'i gezerek özümseyeceğiz.Bunun için çok heyecanlıyız.Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37