Sivas'ta makam mahallelere taşındı

“Bizim Makamımız Mahallelerimiz” sloganıyla yola çıkan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin pandemi sürecinde toplu organizasyonlardan kaçınarak mahallelerin sorun ve isteklerini mahalle muhtarlarıyla birlikte cadde cadde, sokak sokak esnafları ve vatandaşları gezerek dinliyor.

13 Nisan 2021 Salı 14:36
Sivas'ta makam mahallelere taşındı

SİVAS (İGFA) - Sivas'ta ortak akıl ve istişareye önem veren Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, COVID-19 tedbirleri kapsamında çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. "Bu şehri birlikte yöneteceğiz" düsturuyla hemşehrileriyle sık sık bir araya gelen Başkan Bilgin, "Bizim Makamımız Mahallelerimiz" sloganıyla Bahtiyarbostan Mahallesi’nde mahalle sakinleri ve esnaflarıyla buluştu.
 
Mahallede yapılacak altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Bilgin mahalle sakinleri ve esnafları da tek tek gezerek yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bahtiyarbostan Mahalle Muhtarı Hamdi Demirhan, sorunların yerinde tespiti ve çözümü noktasında Başkan Bilgin'in ilk programı mahallelerinden başlatmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
 
“Bizim en önemli makamımız milletimizin gönlüdür” diyen Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, yapılacak çalışmalarla birlikte hem mahallenin sorunlarını çözeceklerini, hem de merkezde olduğu için şehrin sıkıntı olan alanlarının sıkıntılarını gidereceklerini kaydetti. Saha incelemelerinde de bulunan Başkan Bilgin, pandemi kurallarına da uyulması konusunda da mahalle sakinlerini uyararak, "Toplu organizasyonlardan kaçınarak bire bir esnafımızla vatandaşımızla sohbet ederek ortak akıl ve istişareyle bu şehri birlikte yöneteceğiz" diye konuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37