banner55

Sivas'tali Çölyak hastası Zeynep'e sürpriz

11 Ocak 2022 Salı 11:20
Sivas'tali Çölyak hastası Zeynep'e sürpriz

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, çölyak hastası olan 12 yaşındaki Zeynep Erva Öztürk’ü tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.SİVAS (İGFA)-  Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, çölyak hastası olan hastanede tedavi gören 12 yaşındaki Zeynep Erva Öztürk'e sürpriz yaparak doğum gününü kutladı. 

3 yıl önce diyabet hastalığına yakalanan 12 yaşındaki Zeynep Erva Öztürk, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Çocuk Endokrin Bölümünde belirli aralıklarla yatarak tedavi görüyor. Son günlerde rahatsızlığı artan minik Zeynep’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, 12 yaşına giren çocuğa doğum günü sürprizi yaptı.

Zeynep’in annesi Müzeyyen Öztürk Başkan Hilmi Bilgin’i arayarak kızının doğum gününü kutlayamadıklarını ifade etti. Başkan Bilgin ise bu duruma kayıtsız kalmayarak minik Zeynep’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Çölyak hastaları için özel yapılan pastanın üzerindeki mumları üfleyen Zeynep’in yaşadığı sevinç ve mutluluk gözlerine yansıdı.

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ile birlikte doğum günü pastasını kesen Zeynep Erva Öztürk, “Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin’e çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu oldum, hiç beklemiyordum. Çok güzel oldu” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37