Siyasiler 2,5 aylık tatili sahada geçirecek

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 1 Ekim'e kadar tatile girdi. İktidardan muhalefete tüm siyasi partiler, yaklaşık 2 buçuk aylık tatil sürecinde sahada geçirecek. İl il Türkiye'yi dolaşacak.

19 Temmuz 2021 Pazartesi 17:03
Siyasiler 2,5 aylık tatili sahada geçirecek

AK Parti milletvekilleri seçim bölgelerine gidecek, vatandaşlar ile bir araya gelecek. Milletvekilleri yaptıkları çalışmaları ve vatandaşlardan gelen talepleri de telefonlarına yükledikleri yazılım aracılığıyla genel merkezin de bilgisine sunacak. Ayrıca sahada yapılan çalışmaların raporları da genel merkez ve grup başkanvekillerine sunulacak.

ERDOĞAN'IN YAZ BOYUNCA İL ZİYARETLERİ SÜRECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da ayrı bir program dahilinde sahada olacak. Erdoğan geçtiğimiz haftalarda Hatay, Diyarbakır ve Erzurum'u ziyaret etti. Erdoğan'ın yaz boyunca da bu gezileri sürdürmesi bekleniyor.

CHP SAHA ÇALIŞMASI YAPACAK

CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere genel başkan yardımcıları ve milletvekillerinin il ziyaretleri devam edecek. CHP bünyesinde kurulan doğu masası, esnaf masası ve ekonomi masası da bu süreçte sahaya ağırlık vererek çalışmalarını 'yerinden' yürütecek. CHP, özellikle yaz dönemi boyunca doğu illerine yönelecek.

MHP MİLLETVEKİLLERİ SAHADA OLACAK

MHP, Meclis çalışmalarının bitmesiyle birlikte milletvekilleri de seçim bölgelerinde çalışmalarını sürdürecek. MHP'nin yaz programında ayrıca il-ilçe başkanları ve belediye başkanları başta olmak üzere parti içi eğitimler de devam edecek.

İYİ PARTİ 3 BÖLGEYE YOĞUNLAŞACAK

İYİ Parti de yaz dönemi boyunca ağırlıklı olarak Doğu Anadolu Bölgesi, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin bir kısmı ve Karadeniz Bölgesi'ndeki illeri ziyaret edecek. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de bayramdan sonra esnafın sorunlarını dinlemek için her hafta 3 kente gideceğini açıkladı.

HDP ise yaz boyunca hem partilerine yönelik açılan kapatma davasına karşı çalışma yürütecek. HDP, eylül sonuna kadar tüm il ve ilçelerde programlar düzenleyecek.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37