banner55

Sosyal medya ve öfke söyleşisi

Sosyal medya ve öfke söyleşisi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Ekim 2019 Çarşamba 22:15
 Sosyal medya ve öfke söyleşisi

 

Çayırova Belediyesi tarafından ilki gerçekleştirilen kitap fuarı söyleşi ve imza günleri ile devam ediyor. Fuarın beşinci gününde Ali İhsan Adıgüzel ve Melis Kan söyleşi gerçekleştirdi.

Çayırova kitap fuarın 5. gününde Sosyal Medya Uzmanı Ali İhsan Adıgüzel “Sosyal Medyada Siyasal İletişim” konusunda katılımcılara bilgiler verdi. Adıgüzel, "Nasıl ki bir işletmenin kâr elde edebilmesi için, hedef kitlesine yönelik söylem ve iletişim çalışmalarında bulunması şartsa, siyasi partiler ya da adaylar da, siyasal hayatta tutunabilmeleri için, hedef kitleleri olan seçmenlerin ekonomik olduğu kadar, demografik özelliklerine de önem vermek zorundadırlar. Bu kapsamda, siyasal iletişim faaliyetlerinde, seçmenlere seslenmek için, onların tercih ettiği kitle iletişim araçlarının kullanılması, hem maliyet, hem zaman, hem de emek bakımından çok önemlidir" dedi.

ÖFKE KONTROLÜ 

Adıgüzel’den sonra söyleşi gerçekleştiren Uzman Psikolog Melis Kan Öfke Yönetimi konusunda slayt eşliğinde sunum yaptı. Kan, "İnsanoğlu hayatta her türlü zorlukla karşılaşabiliyor. Kontrolü kaybetmeyerek risklerden kurtulmak ve kaliteli yaşamak için önce kendi psikolojimizi bilmemiz gerekiyor. Bununla birlikte öfkemizi kontrol etmeyi öğrenerek yıkıcı sonuçlardan kurtulabiliriz. Öfke hayatta kalma mekanizmamızın olmazsa olmaz bir parçasıdır. Bu nedenle, öfke bastırılması ya da yok edilmesi gereken bir duygu olmaktan ziyade doğru yönlendirildiğinde ve yapıcı ifade edildiğinde hayat kurtarır, yaşam alanımızı genişletir ve bizi özgürleştirir" şeklinde konuştu. 

Son Güncelleme: 09.10.2019 22:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37