Tarhan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Tarhan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
29 Ağustos 2018 Çarşamba 15:08
 Tarhan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı


CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Tarhan şunları söyledi:

Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisi olan, milletimizin birlik ve beraberlik içinde verdiği onurlu ve kahramanca mücadelenin sonucunda kazanılmış 30 Ağustos Zaferi’nin yıldönümünü kutlamanın sonsuz heyecanı ve kıvancı içerisindeyiz.

30 Ağustos Zaferi, ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı tüm imkânsızlıklara rağmen, Türk Milleti’nin sarsılmaz azmi, birlik ve beraberliği, inancı, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmıştır.

Tüm tarihi boyunca bağımsız yaşamayı ülkü edinmiş yüce milletimiz, tarihinden aldığı onuru, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 'Ya İstiklal Ya Ölüm' sözleriyle perçinleyerek onun komutasındaki kahraman ordumuzla 30 Ağustos tarihinde muhteşem bir zafere imza atmıştır.

O zaman ki milli birlik ve beraberlik bugün hala Yüce Milletimizi Barış içerisinde bir arada tutmaktadır.

O zaman ki ruh ve inançla kurulan Cumhuriyetimizin, Birlik, Beraberlik İçerisinde Hukukun üstünlüğüne dayalı olarak ilelebet payidar kalacağına inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını en derin duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Son Güncelleme: 29.08.2018 16:56
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37