Trabzonlu başkanlar festivale davet ediliyor

Trabzonlu başkanlar festivale davet ediliyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Mayıs 2017 Perşembe 10:23
 Trabzonlu başkanlar festivale davet ediliyor


Bu yıl ikincisi organize edilecek olan Gebze Trabzonlular Festivali için geri sayım başladı. 18-23 Mayıs tarihleri arasında Gebze Tatlıkuyu Sabit Pazar yerinde gerçekleşecek olan festivalde, 16 yöresel sanatçı sahne alacak. 

Festival kapsamında, Gebze Trabzonlular Dernek Başkanı Necdet Demirtaş, yönetim kurulu üyeleri Zihni Aydın, Recep Kaya ve Ahmet Köse, Trabzon’a giderek tüm belediye başkanlarına davetiyelerini veriyor. 
Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri, Çaykara, Dernekpazarı, Of, Sürmene, Köprübaşı, Hayrat, Araklı  ve Yomra Belediye başkanlarını makamında ziyaret ederek festival davetlerini ilettiler. Diğer ilçe ve Büyükşehir Belediye başkanına da davetlerini ilettikten sonra heyet Gebze’ye dönecek.

ÇOK GÜZEL ETKİNLİK OLACAK
Gebze Trabzonlular Derneği Başkanı Necdet Demirtaş, "Çok güzel bir etkinlik olacak, Onay Şahin, Yasemin Yıldız, Sait Uçar, Adnan Yılmaz, Onur Atmaca, Zeynep Birinci, Fikret Dolu, Gülay Korkmaz, Yücel Aktaş, Elifçe Genç, Faik Pala, Hikmet Cüre, Barış İbrahimbaş ve Emre Göksal sahne alacak. Festivalimiz tam 6 gün süreyle devam edecek. Trabzon tüm vatandaşlarımızı Gebze’ye bekliyorum" diye konuştu. 

Demirtaş, geçen yıl ki etkinliği Güneydoğu'daki hendek operasyonları sebebiyle verilen şehitler ve 15 Temmuz şehitleri sebebiyle yapmadıklarını belirtti.  
Son Güncelleme: 11.05.2017 10:24
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37