Üretici pazarları geliyor

Üretici pazarları geliyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Eylül 2019 Pazartesi 11:06
 Üretici pazarları geliyor

Üretici ve tüketiciyi aracısız buluşturacak, üretici pazarlarını kent genelinde yaygınlaştırmayı hedefleyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ilk adımı Karaabdülbaki’de atıyor. 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, diğer kentler tarafından da örnek alınabilecek projelerini adım adım hayata geçiriyor. Hürriyet’in ‘Üretici Pazarları’ projesiyle; İzmit’te yaşayan üretici ve tüketiciler diğer kentlere göre güvenilir, sağlıklı gıdaya erişimde daha şanslı hale gelecek.

ÜRETİCİ VE TÜKETİCİ KORUNACAK

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in, İzmit halkının kullanımına sunacağı ‘Üretici Pazar’lar projesi tarım ve gıdaya verilecek önem ve destekle birlikte, hem üreticiyi hem de tüketiciyi koruyacak. Bu konuda devam eden çalışmaları yerinde takip eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, birim müdürleriyle birlikte önceki gün Karaabdülbaki Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. 

KÜÇÜK ÜRETİCİYE DESTEK OLACAK

İzmit Belediyesi Koordinatörü Hakan Özkum ve ilgili birim müdürleriyle birlikte Karabdülbaki Mahallesi’nde incelemelerde bulunan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Üretici Pazarları” için düğmeye bastı. Karaabdülbaki Mahallesi’nin diğer mahalleler için örnek teşkil edeceğini ifade eden Başkan Hürriyet, “Tarımla geçinen mahallelerimiz başta olmak üzere, belediyemizin sınırları içerisinde çok sayıda küçük üretici bulunuyor. Üreticilerimiz tarafından da her türlü meyve-sebze yetiştiriliyor” dedi. 

DİĞER KENTLERE ÖRNEK PROJE

Üretici ve tüketiciyi buluşturma noktasında büyük kolaylık sağlayacak olan “Üretici Pazarları” hakkında konuşan Başkan Hürriyet, “Aracısız, direkt olarak üreticiyi ve tüketiciyi buluşturacak, olan bu pazarlar tüketicilerin sağlıklı ürünlere erişmesini; üreticilerin de pazarlama sorununu çözecek. İzmit’te ortaya koyacağımız tarıma yönelik bu projelerin diğer ilçelere ve kentlere örnek olacağını düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

Son Güncelleme: 23.09.2019 11:12
Anahtar Kelimeler:
Üretici Pazarları Geliyor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37