Uyuşturucu kullandığı ileri sürülen genç yolda baygın bulundu

Uyuşturucu kullandığı ileri sürülen genç yolda baygın bulundu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Haziran 2017 Perşembe 10:22
  Uyuşturucu kullandığı ileri sürülen genç yolda baygın bulundu



MANİSA'
da uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen gencin sokakta baygın haldeki görüntüsü yürekleri burktu. Yoldan geçenlerin ihbarıyla gelen 112 ekibi genci hastaneye kaldırdı. Bu sırada olay yerine gelen ve kendi oğlunun da uyuşturucu kullandığını anlatan anne Ziynet D., gözyaşlarına boğuldu.

Yunusemre İlçesi Mimar Sinan Bulvarı üzerinde saat 15.30 sıralarında yerde baygın yatan genci görenler polise ve acil sağlık ekiplerine bildirdi. Hareketsiz yatan ve kendinde olmayan genci görenler etrafına toplandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri de gence müdahale etti. Çevredekiler gencin uyuşturucu kullandığını ve bu nedenle bayıldığını iddia etti.

Acil sağlık ekiplerinin müdahalesi sırasında olay yerinden geçen ve kendi oğlunun da 5 yıldır uyuşturucu madde kullandığını anlatan Ziynet D., feryat etti. Sağlık ekipleri baygın genci ambulansla Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne götürdü. Bağımlı olduğu iddia edilen gencin tedavi altına alındığı öğrenildi.

Bağımlı genç hastaneye götürülürken, boşandığı eşinden olan 24 yaşındaki oğlu M.K.'nin de uyuşturucu bağımlısı olduğunu anlatıp, yardım isteyen Ziynet D., sokaklarda oğlunu aradığını söyledi. Yetkililere seslenen Ziynet D., "Uyuşturucu hap içmiş. Ambulansı çağırdım, polisi çağırdım. 'Kendi isteği olmadan götüremeyiz' dediler. Ne zaman benim oğlum da yere düşecek o zaman hastaneye götürecekler. Uyuşturucuyu ortadan kaldırsınlar. Anneler hep sokakta ağlıyor. Nice anneler böyle ağlıyor. Benim de ciğerim yanıyor. Anneler artık ağlamasın" diye konuştu.

'BU BONZAİYİ ORTADAN KALDIRSINLAR'

Gözyaşlarına boğulan anne Ziynet D., "Oğlumu sokaklarda baygın halde buluyorum. Oğlum 5-6 yıldır uyuşturucu kullanıyor. Binlerce uyuşturucu kullanmaktan baygın kişi sokaklarda. Hastaneye gitmiyorlar. bu kişileri gerekirse, elini, kolunu bağlayıp, hastaneye götürelim. Ne zaman sokakta düşecek bayılacak o zaman sahip çıkacaklar. Böyle giderse ya intihar edeceğim ya da oğlumu öldüreceğim. Her gece kafamı yastığa koyduğumda, 'Acaba oğlum hangi köşede düştü, bayıldı' diyorum. Gece gündüz sokaklarda arıyorum. Oğlumu nerede yakalarlarsa tedaviye götürsünler" diye feryat etti. 


Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 15.06.2017 10:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37