Vali Aksoy, 100 yaşındaki Aişe Tikci’yi ziyaret etti

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Anneler Günü münasebetiyle 100 yaşında olan Aişe Tikci’yi ziyaret ederek anneler gününü kutladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Mayıs 2020 Pazar 11:43
Vali Aksoy, 100 yaşındaki Aişe Tikci’yi ziyaret etti

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Anneler Günü münasebetiyle 100 yaşında olan Aişe Tikci’yi ziyaret ederek anneler gününü kutladı.

Vali Aksoy, Anneler Günü münasebetiyle ilimizde yaşayan 100 yaşını doldurmuş Aişe Tikci’yi ziyaret ederek, Anneler Günü’nü kutladı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun selamlarını iletti.

İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir’in eşlik ettiği ziyarette, Vali Aksoy 7 çocuk ve 30 torun sahibi 100 yaşındaki Aişe Tikci ile bir süre sohbet ederek, onunla yakından ilgilendi.

Vali Hüseyin Aksoy ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Anneler Günü münasebetiyle ilimizde yaşayan ve 100 yaşını dolduran anneleri ziyaret ediyoruz. Aişe annemizi de 100 yaşında ve gayet sağlıklı bir şekilde görmekten büyük mutluluk duyduk, böylesine değerlerimizi korumak ve onlara saygılarımızı ifade etmek üzere kendisini bugün ziyaret ettik.

30 tane torunu, 7 tane çocuğu var. Allah sağlıklı uzun ömürler versin. Anneler gününü tebrik ediyoruz. Bizler geleneksel yapımız içerisinde büyüklerimize saygı duyan bir toplumuz.

Bunun sürdürülmesi ve genç kuşaklara bu duygunun verilmesi hepimiz için büyük önem taşıyor. Bugünde Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu’nun selam ve sevgilerini annemize aktarmak içinde buradayız.

Bu anlamda bütün annelerimizi yürekten kutluyor, ellerinden öpüyoruz. Şehit ve gazi annelerimize saygıyla anıyor, ellerinden öpüyoruz. Her anne bizler için önemli ve değerlidir. Evlatlarını yetiştirerek bu ülkenin gelişmesine ve kalkınmasına katkılar sağlıyorlar.

Vali Hüseyin Aksoy konuşmalarının ardından 100 yaşındaki Aişe Tikci’nin Anneler Günü’nü kutlayarak, ona anneler günü hediyesini verdi.

Son Güncelleme: 10.05.2020 11:48
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37