Vali Aksoy, Gebze'de kurumları ziyaret etti

Vali Aksoy, Gebze'de kurumları ziyaret etti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Ağustos 2017 Perşembe 14:19
  Vali Aksoy, Gebze'de kurumları ziyaret etti

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebze'ye gelerek iadei ziyaretlerde bulundu. Vali Aksoy Gebze Başsavcısı Cemil Kuyu, Gebze Hükümet Konağı ve Gebze Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

Kocaeli Valisi Aksoy, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’e iade-i ziyarette bulundu.
Vali Yardımcısı ve Gebze Kaymakam Vekili Osman Sarı’nın eşlik ettiği Vali Hüseyin Aksoy, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Meclis Başkanı Nejat Hasan Karaağaçlı ile meclis üyeleri tarafından çiçeklerle kapıda karşılanarak Gebze Ticaret Odası makamına geçti.
 
Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Meclis Başkanı Nejat Hasan Karaağaçlı, Vali Aksoy'a nezaketlerinden dolayı teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyeti belirttiler.

GEBZE ZİRAAT ODASI BAŞKANINA İADEİ ZİYARET

Vali Hüseyin Aksoy, Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen'e de iadei ziyarette bulundu.
Vali yardımcısı ve Gebze Kaymakam Vekili Osman Sarı’nın eşlik ettiği Vali Aksoy, Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılanarak, Gebze Ziraat Odası Başkanı'nın makamına geçti.
 
Vali Hüseyin Aksoy’a oda çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulunan Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşeni Vali Aksoy'a nezaketlerinden dolayı teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

GEBZE KAYMAKAM VEKİLİ OSMAN SARI'YA DA İADEİ ZİYARET


Vali Hüseyin Aksoy, Vali Yardımcısı ve Gebze Kaymakam Vekili Osman Sarı'ya da iadei ziyarette bulundu.
Gebze Kaymakam Vekili Osman Sarı ve daire müdürleri tarafından kapıda karşılanan Vali Sayın Hüseyin Aksoy, Kaymakamlık makamına geçerek bir süre görüşme gerçekleştirdi.
 
Gebze Kaymakam Vekili Osman Sarı, Vali Aksoy'a nezaketlerinden dolayı teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Son Güncelleme: 03.08.2017 14:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37