Vali Yavuz, gönülleri almaya devam ediyor

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, gün boyu gerçekleştirdiği yoğun ziyaret ve temaslarına "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında toplumun dezavantajlı kesimine yönelik yapmış olduğu hane ziyaretlerini de ihmal etmeyerek, Devletin şefkat elini hissettirmeye devam etti.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Kasım 2020 Çarşamba 18:33
Vali Yavuz, gönülleri almaya devam ediyor

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, gün boyu gerçekleştirdiği yoğun ziyaret ve temaslarına "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında toplumun dezavantajlı kesimine yönelik yapmış olduğu hane ziyaretlerini de ihmal etmeyerek, Devletin şefkat elini hissettirmeye devam etti.

Vali Yavuz, bu kapsamda ilk ziyareti Van’da meydana gelen çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Fatih Karagöz’ün Kartepe İlçesi İbrikdere Mahallesi’ndeki baba ocağına oldu. Her daim sizlerin yanınızda olduğumuzu bilin diyen Vali Yavuz: “Sizler bize Şehitlerimizin emanetisiniz, sizin isteklerinizin başımızın üstünde yeri var.” diyerek, bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını sordu.

Ziyaret dolayısıyla memnuniyetlerini belirten şehit ailesi “Sizlerin ziyaretiyle çok mutlu olduk. Allah devletimize zeval vermesin” şeklinde duygularını dile getirdi.

Vali Seddar Yavuz, Kartepe İlçesinde Fatih Sultan Mehmet ve Köseköy Mahallelerini gezerek 4 aileyi evlerinde ziyaret etti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Seddar Yavuz, yapılması gerekenler noktasında gerekli talimatları verdi.

Ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyip, istek ve talepleri not alarak çözüme kavuşturulması noktasında gereken talimatları veren Vali Seddar Yavuz ailelere “Her zaman sizlerin yanındayız, “Gönülden Gönüle” projemiz kapsamında toplumun dezavantajlı grupları dediğimiz yaşlılarımız, engellilerimiz, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız şehit ve gazi ailelerimizi eşim Selda Hanımla birlikte ziyaret ederek gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz. Bu şehirde ulaşamadığımız kimse kalmasın istiyoruz.” diye konuştu.

Ziyaretleri sırasında yolda rastladığı vatandaşların da hal ve hatırlarını soran, Temizlik, Maske ve Mesafe konularında uyarılarda bulunarak maske dağıtan Vali Yavuz çocuklarla da yakından ilgilenip, kitap ve oyuncak vererek onları sevindirdi.

Daha sonra Covid-19 salgınına karşı korunmak, bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla esnafları ziyaret ederek denetimlerde bulunan Vali Seddar Yavuz, esnafların hal ve hatırlarını sorarak, bol ve bereketli kazançlar diledi. Pandemi kurallarına da dikkat çeken Vali Yavuz, "Temizlik, Maske ve Mesafe'ye dikkat ederek, süreci birlikte aşacağız.” dedi.

Vali Seddar Yavuz’un daha önce görev yaptığı yerlerde de başarı ile uyguladığı projelerinden biri olan “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik olarak başlatılan; Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler, ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızın gönüllerini almak, devletimizin sıcak ve şefkatli yüzünü yansıtmak, sıcak elini hissettirmek ve insanımızın gönlüne girmenin; toplumsal duyarlılık oluşturmak ile ihtiyaç sahiplerinin taleplerinin kısa sürede çözülerek toplumun refah seviyesinin arttırılması, devlet ve halk arasındaki bağın güçlenmesi, sorunların yerinde incelenmesi ve kalıcı çözümler üretilmesi, maddi ve manevi sıkıntıların giderilmesi, toplumsal değerlerin varlığını hissettirmek amacıyla Kartepe’deki 5 aileye daha yaptığı ziyaretlerle beraber, Vali Yavuz ve eşi bu güne kadar İlimizde 170 aileyi evlerinde ziyaret ederek, devletimizin varlığını ve desteğini hissettirdiler.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37