Valilik’den açıklama: Dolandırıcılara dikkat

Valilik’den açıklama: Dolandırıcılara dikkat

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Kasım 2016 Perşembe 20:14
Valilik’den açıklama: Dolandırıcılara dikkat
Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamada Valiliğin adı kullanılarak haksız çıkar sağlanmak istendiği, vatandaşların bunlara itibar etmemesi gerektiği belirtildi.
   
Valilik açıklaması şöyle:

Son zamanlarda ilimizde faaliyet gösteren çeşitli kurum ve kuruluşlar  ile hayırseverlerin telefonla aranarak; Vali Yardımcımız Ekrem Erdoğan’ın ve Valilik çalışanlarımızın adı ve unvanları kullanılarak, haksız çıkar ve menfaat sağlamak amacıyla çeşitli gerekçelerle yardım talep edildiği yönünde bilgiler alınmaktadır.
 
Valiliğimiz adına kurum, kuruluşlara ve hayırseverlere intikal eden herhangi bir talebinin, yardım toplama şekil ve esasları 2860 sayılı kanunda belirtilmiş olup; bu faaliyetlerin mevzuat hükümleri dışında değerlendirilmesi mümkün değildir. 
 
Valiliğimizin veya Valiliğimiz yetkililerinin adı ve unvanları kullanılarak, kurum kuruluşlara ve hayırseverlere yapılan bu tür taleplerin yerine getirilmemesi, Valiliğimiz ile ilgisi bulunmayan talep sahipleri hakkında adli ve idari yollardan yasal işlem başlatılmak üzere, en kısa sürede Cumhuriyet Başsavcılıkları’na suç duyurusunda bulunulması, güvenlik birimlerimize veya Valiliğimiz Özel Kalem Müdürlüğüne bilgi verilmesi hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur.  
Son Güncelleme: 24.11.2016 20:22
Anahtar Kelimeler:
MeteorolojiKarYağış
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37