Yeşilay Gebze 20.yılını büyük organizasyonla kutladı

Yeşilay Gebze 20.yılını büyük organizasyonla kutladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Mart 2017 Pazartesi 11:28
 Yeşilay Gebze 20.yılını büyük organizasyonla kutladı


'Bir söz ile başlar her şey. Bağımlılıklardan uzak durmak için sen de söz ver' sloganıyla Yeşilay Gebze Şubesi, 1-7 Mart Yeşilay Haftası'nı çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. 

Aynı zamanda 20.yılını kutlayan Yeşilay Gebze Şubesi Gebze Kültür Merkezi’nde ses getiren bir etkinliğe imza attı.

Yeşilay Gebze Şubesi, 1-7 Mart Yeşilay Haftası çerçevesinde yaptığı etkinliklerle halkını bağımlılıklar konusunda bilgilendirmeye ve bilinçlendirmeye devam ediyor. 

Gebze Kültür Merkezi'nde yapılan büyük organizasyona halk yoğun ilgi gösterdi. Programın içeriği; belgesel, oratoryo gösterisi, seminer ve konserle şekillenen gecede Yeşilay Gebze Şube Başkanı Muhammed Yasir Gürbüz, Yeşilay’ın anlam ve önemine, 20 yıldır yapılan büyük fedakârlıklara ve bundan sonra yapılacak projelere dikkat çekti. 

Gürbüz; "Yeşilay 97 yıldır bağımlılıklarla mücadele ediyor. Bizler de bu mücadelenin içerisinde bulunduğumuz için gurur duyuyor ve daha fazla katkı sağlamak istiyoruz. Bu önemli geceye katılan değerli konuklara ve programa büyük uğraş veren ekibime şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

Gecenin sonunda şube kurucu başkanına ve diğer dönemlerde başkanlık görevinde bulunmuş kişilere plaket verildi. 2004-2005 döneminde başkanlığını yürüten; Gebze Belediyesi İnsan Kaynakları Proje Koordinatörü ve aynı zamanda müzisyen olan Ramazan Zor söz alarak, "Yeşilay’ın içerisinde görev almış bir kişi olarak, yapılan çalışmaları çok değerli buluyorum. Bu mücadele hepimizin mücadelesi, her zaman aynı aşkla Yeşilay’a destek vermeliyiz. İyi ki Yeşilay var, iyi ki bu mücadeleye gönül verenler var" dedi. 
Yeşilay Gebze Şubesi’nin bu onurlu 20 yıllık mücadelesini kutluyor, nice yıllara diyoruz. 
Bir söz ile başlar her şey. Bağımlılıklardan uzak durmak için sen de söz ver.    



Son Güncelleme: 06.03.2017 11:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37