Yolda ve durakta kalan yayaları otobüse aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşımpark A.Ş. Hat200 otobüsü sabah saatlerinde yolda kalan ve güzergah dışında bekleyen vatandaşları mağdur etmedi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Şubat 2021 Salı 12:46
Yolda ve durakta kalan yayaları otobüse aldı

İlimizde etkili olan kar yağışı, sabah saatlerinde D-100 Karayolu trafiğini olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle araçlar yolda kalan vatandaşların yardımına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşımpark A.Ş. otobüsü yetişti.

D-100 KARAYOLU

Kocaeli’nde dün akşam saatlerinde etkisini arttıran kar yağışı D-100 Karayolu’nda ulaşımı olumsuz yönde etkiledi. Kar yağışı nedeniyle sabah saatlerinde karla kaplanan D-100 Karayolu’nda bazı araçlar yolda kaldı. Duraklar ise vatandaşlar uzun süre otobüsün gelmesini bekledi.

ULAŞIMPARK MAĞDUR ETMEDİ

Kapalı yolda kalan bazı vatandaşlar otobüslerden inerek yolu yaya olarak devam etmek istedi. Otobüslerden inen vatandaşlar kar ve rüzgar nedeniyle yolda yürümekte zorlandı. Yolda kalan vatandaşların yardımına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşımpark A.Ş. otobüsü yetişti.

YOLDA KALAN VATANDAŞLARI OTOBÜSE ALDI

Sabah 05.30 Otogar kalkışlı Hat 200 şoförü İbrahim Çen, güzergahında vatandaşları mağdur etmedi. D-100 karayolunda kalan, yolda yürüyen ve hat dışı olan duraklardaki vatandaşları otobüsüne alan Çen, vatandaşları gidecekleri yere kadar götürdü.

“VATANDAŞLARI YOLDA BIRAKAMAZDIM”

Sabah saatlerinde kar yağışının çok şiddetli olduğunu ifade eden HAT200 şoförü İbrahim Çen; “Normal şartlarda güzergahımız dışındaki duraklardan yolcu almamız yasak. Ama sabah saatlerinde kar yağışı şiddetli ve vatandaşların bazıları yolda yürüyordu. Biz ne kadar ulaşım hizmeti veriyor olsak ta yaptığımız hizmet kamu hizmeti. Devlet vatandaşını yolda bırakmaz diye düşündüm ve yolda yürüyen, uzun süredir güzergahımız dışında bekleyen vatandaşları otobüsüme aldım. Gidecekleri yerlere vatandaşlarımızı ulatırdık” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37