Zabıta'dan huzur çalışması

Zabıta'dan huzur çalışması

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Eylül 2019 Salı 14:12
 Zabıta'dan huzur çalışması
Büyükşehir Zabıta ekipleri, İzmit Yürüyüş Yolu’nda izinsiz broşür ve el ilanı dağıtan işyerleri ve şahıslara yönelik denetim gerçekleştiriyor.

Büyükşehir Zabıta ekipleri vatandaşların huzuru, sağlığı ve kamu düzeni için özverili şekilde çalışmalarını Kocaeli genelinde sürdürüyor. Ekipler ilçe merkezlerindeki çarşılarda gürültü yapan ve vatandaşları rahatsız eden kişi ve işyerlerine gerçekleştirdikleri denetim çalışmalarında müdahale ediyor. İzmit Yürüyüş Yolu’nda her gün denetim yapan Büyükşehir Zabıta ekipleri, izinsiz broşür ve el ilanı dağıtarak vatandaşları rahatsız eden, iş yeri ve şahıslara cezai işlem uyguladı.   

320 TL CEZA KESİLDİ

İzmit Yürüyüş Yolu, tarihi çınarları ve ferah ortamıyla hem turistlerin hem de Kocaeli’de yaşayan vatandaşların yoğun olarak kullandığı bir güzergâh olarak öne çıkıyor. Her gün yüzlerce vatandaşın geçiş güzergâhı olan Yürüyüş Yolu’nda çeşitli ürünlerle ilgili broşür ve el ilanı dağıtılması da vatandaşların huzurunu bozabiliyor. 

Öncelikleri vatandaşların huzurunu sağlamak olan Büyükşehir İhtisas Zabıta ekipleri de gerçekleştirdikleri denetimlerde, vatandaşların huzurunu bozan iş yeri ve şahıslara yönelik cezai işlem uyguluyor. Bu kapsamda 5’i işyeri olmak üzere 15 kişiye 320’er TL ceza kesildi.   

İHTİSAS ZABITA, SİVİL 
OLARAK DA DENETİM YAPIYOR

Büyükşehir İhtisas Zabıta ekipleri, Kocaeli genelinde olduğu gibi İzmit Yürüyüş Yolu’nda da denetimlerine aralıksız devam ediyor. Vatandaşların huzuru, sağlığı ve kamu düzeni için denetimler yapan İhtisas Zabıta ekipleri, denetimleri hem resmi kıyafet hem de sivil kıyafet ile gerçekleştiriyor.

Son Güncelleme: 03.09.2019 14:14
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37