Gebze'nin yeni lezzet durağı: Ellade Lounge

Müşteriye sunulan ekmekler restoranda üretiliyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Kasım 2019 Pazar 13:31
Gebze'nin yeni lezzet durağı: Ellade Lounge

Gebze’nin Yenikent Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Ellade Lounge, her damağa uygun lezzetli yemekleri, tecrübeli ve uzman kadrosu, güler yüzlü personeli ve konforlu ortamı ile şimdiden Gebzelilerin lezzet durağı haline geldi.

Gebze’de restoran işletmeciliğinin deneyimli ve başarılı isimleri Tamer Coşkun, Necmettin Özsoy ve Cumali Osmanlı’nın bir araya gelerek gerçekleştirdiği Ellade Lounge, hem kahvaltı, hem Türk ve Dünya mutfağından yemek çeşitleri hem de deniz mahsulleri alanında oldukça iddialı. Müşteriye sunulan ekmekler restoranda üretiliyor. Yakında tüm pasta çeşitlerinin imalatı da burada gerçekleştirilecek. Ayrıca ünlü markaların tatlı çeşitleri de vitrinde yer alacak.

HER GÜN KAHVALTI, TÜRK VE DÜNYA MUTFAĞI

Ellade Lounge, her gün 08.00 ile 12.00 saatleri arasında serpme kahvaltı, 11.30 ile 15.00 saatleri arasında Türk mutfağı ve günün her saatinde Dünya mutfağı yemekleriyle müşterilerine hizmet veriyor. 
Her gün Türk mutfağından 10-12 çeşit yemeğin yanı sıra, dünya mutfağı, et çeşitleri, deniz mahsulleri ve balık çeşitleri, waffle, pizza, hamburger ve tüm pasta çeşitlerini müşterilerinin tercihine sunuyor.

ÇOCUKLAR VE ANNELER DE DÜŞÜNÜLMÜŞ

650 metrekare kapalı alana sahip restoranda çocuk oyun alanları, bebek bakım odası, mescit, kütüphane ve geniş otopark alanları da bulunuyor.
 
Restoranın ortaklarından, Gebze’nin sevilen ve başarılı işletmecilerinden Tamer Coşkun, Gebze halkına kaliteli, lezzetli ve sağlıklı ürünler sunmayı amaçladıklarını belirterek, önümüzdeki dönemde vermiş oldukları hizmet ağını genişleteceklerini söyledi.
Restoranda kafeterya hizmeti de verilirken, konforlu ve ferah oturma düzeni ile modern görünümü dikkat çekiyor.

Aynı anda 400 kişiye yemek hizmeti verebilecek kapasiteye sahip restoran, Gebze Yenikent Mahallesi Issıkgöl Caddesi üzerinde hizmet veriyor. (Elmas Düğün Salonu altı) 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37