AK Parti  Gebze İlçe Teşkilatı 20 Eylül 2020 tarihinde Gebze ilçe kongresini yapmaya hazırlanıyor. İçerisinde bulunduğumuz haftaya kadar 20 Eylül tarihinde yapılacak ilçe kongresi için salona toparlayıcı abi olarak mevcut ilçe başkanı İrfan Ayar’ın gireceği nerede ise garanti iken birden bire işler tam tersi bir istikamete döndü.

Hatırlatmakta fayda var 03 Ekim 2017 tarihinde AK Parti Genel Merkezi'ne davet edilen İrfan Ayar, Köksal Tatoğlu, Ufuk Ekinci, Mustafa Yıldıztekin ve Murat Yelek arasında yapılan mülakat sonucu İrfan Ayar’ın AK Parti Gebze İlçe başkanlığı açıklanmıştı.

O günden içerisinde bulunduğumuz tarihe kadar Gebze İlçe başkanlığı görevini hakkı ile yerine getiren İrfan Ayar ağırbaşlılığı ile herkesin takdirini kazanmış, bunu bile İrfan Ayar’da kendisi ile ilgili en sert eleştirileri bile büyük bir sükunetle karşılamış “Burada mevzu benden çok partimin menfaatidir” diyerek olası kırgınlıkların önüne geçmişti.

İrfan Ayar’ın ilk sınavı bilindiği gibi 24 Haziran 2018 tarihindeki Cumhurbaşkanlığı seçimi olmuştu, O seçimde İrfan Ayar yönetimindeki Gebze İlçe teşkilatı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın hanesine 141 bin 629 oy yazdırırken, Yine AK Partili bir belediye başkanı yönetimindeki İzmit’ten 120 bin 185 oy çıkmıştı.

Arkasından 31 Mart 2019 tarihindeki Belediye başkanlığı seçimi geldi, o tarihte yapılan yerel seçimde İrfan Ayar yönetimindeki AK Parti Gebze ilçe teşkilatı 107 bin 990 oy alarak Zinnur Büyükgöz’ün belediye başkanı olmasını sağlarken, İzmit’te Nevzat Doğan’dan sonra aday olan Eski Kocaeli milletvekili A.Sibel Gönül ancak 98 bin 398 oy alabilmiş ve başkanlığı CHP’li rakibi Fatma Kaplan Hürriyet’e kaptırmıştı.

Bizde bir emtia kıymetlendirileceği saman soğanın cücüğü yani en iyi en lezzetli kısmı olarak değerlendirilir, İşin doğrusu Kocaeli’de yaşayanlar ve siyaset yapanlar için “Soğanın cücüğü” bir kısmı İzmit diğer kısmı da Gebze olarak değerlendirilir.

31 Mart tarihinde Ak Partinin İzmit ilçe başkanı ve yönetimi “soğanın cücüğünü” CHP’ye kaptırırken İrfan Ayar yönetimindeki AK Parti Gebze ilçe teşkilatı “Soğanın cücüğünün” diğer tarafına sahip çıkmış ve daha yüksek bir oranda muhafaza edebilmiştir.

Kabul etmek gerekir ki maalesef Türkiye’de hiçbir başarı cezasız kalmıyor, Bu çerçeve içerisinde görev süresi içinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Belediye başkanlığı seçiminde partisini Türkiye’nin en başarılı teşkilatlarından birisi yapan İrfan Ayar’ın bu başarısı da cezasız kalmadı.

Burada bir noktayı da belirtmemiz gerekiyor, Biz Recep Kaya’ı severiz, Recep Kaya’da hakkı olduğu halde bizim gibi siyasete istediği noktaya gelemeyen düzgün bir isim, dolayısı ile bundan sonraki siyasi hayatında da kendisine başarılar diliyoruz.

Bu saatten sonra “Sen ilçe başkanlığı için uygun değilsin” denilerek saha dışına alınan İrfan Ayar çıkıp:

Ey partili büyüklerim

-Bana İl yönetiminde ol dediniz görevimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım.

-24 Haziran tarihindeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde gece gündüz demden çalıştım. Aldığımız oy ortada.

-31 Mart tarihindeki yerel seçimde ekibimle birlikte çalıştık, Adayımızın belediye başkanı olması adına dere tepe koştuk, İzmit’in CHP’nin eline geçmesine rağmen biz oyları yükselterek Zinnur Büyükgöz’ü belediye başkanı seçtirdim.

-Genel merkez ne dedi ise yaptım, tek bir gün yorgunluk göstermedim.

-Görev yaptığım zaman zarfında ismimi en ufak bir şaibeye karıştırmadım.

-Böylesi zor bir süreçte büyükle büyük küçükle küçük oldum, kimsenin kalbini kırmadım, küskünler ordusu yaratmadım.

-Bütün bu yapılan olumlu çalışmalardan takdir beklerken “Öpmeye çalıştığım elden adeta tokat yedim”

-Ben nerede hata yaptım da “İrfan Ayar artık seni İlçe başkanı olarak görmek istemiyoruz” şeklinde karar aldınız ?

dese..

Sahi ne cevap vereceksiniz ?

Bu ülkede başarı ne zaman cezasız kalacak ?

Var mı bilen ?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37