Anne Şehir’in bir parçası olmayı çok sevdim

Anne Şehir vatandaşların hayatına dokunmaya devam ediyor. Kocaeli’ye 1,5 yıl önce gelen Güniz Hanım, Anne Şehir’le hayatına kattığı değerleri anlattı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Nisan 2022 Çarşamba 15:09
Anne Şehir’in bir parçası olmayı çok sevdim

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü, 12 ilçede kentimizde yaşayan kadın, aile ve çocuklara yönelik hizmetler sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda faaliyetlerden faydalanan Güniz Özdemir (66), Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Programının hayatına kattığı değerleri anlattı.

İYİ Kİ KARŞILAŞTIM

Kocaeli’ne başka bir şehirden gelip yerleşen Güniz Özdemir, ‘Kocaeli’ye yeni taşınmıştık. Hiç tanıdığımız yoktu. Bir gün yolda yürüyüş yaparken spor yapan kadınları gördüm. Bilgi almak için yanlarına gittim. Hemen kayıt yaptırıp, ben de Anne Şehir ’in bir üyesi oldum. Haftanın iki günü spor egzersizlerine katılıyorum’ dedi.

ANNE ŞEHİR İLE AĞIRILARIM AZALDI

Halı desen çizimleri ile uğraşan, emekli olduktan sonra da ilimize yerleşen Güniz hanım, ‘İşim gereği sırtım çok ağrıyordu, Anne Şehir’de hizmet veren fizyoterapistten randevu aldım. Muayene sonunda ağrılarımın meslek hastalığı olduğunu öğrendim. Hangi egzersizleri yapmam gerektiğini anlattılar. Düzenli olarak yaptığım bu egzersizlerle artık ağrılarım azaldı. Bu hizmetlerden faydalanmak çok güzel’ dedi.

SAĞLIKLI YAŞAM PROGRAMI

Yapılan araştırmalar, sağlıklı bir yaşam için düzenli spor yapmak, sağlıklı beslenmek, hijyen kurallarına dikkat etmek, bedensel ve zihinsel olarak çalışmak, sigara, alkol ve uyuşturucudan uzak durmak gibi yöntemlerin önemini ortaya çıkarıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 12 ilçede faaliyetlerini sürdüren Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Programından faydalanmak isteyen vatandaşlar 0262 318 27 25 nolu telefondan detaylı bilgi alabilir.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37