23 Nisan'da çocuklar Kral Şakir’i çizmeyi öğrenecek

İzmit Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Kral Şakir’in yaratıcısı usta karikatürist Varol Yaşaroğlu’nu Gülümse Tv ekranlarından canlı olarak çocuklarla buluşturacak.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Nisan 2020 Pazartesi 13:27
23 Nisan'da çocuklar Kral Şakir’i çizmeyi öğrenecek

Koronavirüs salgını nedeniyle tüm fiziki temas gerektiren etkinliklerini erteleyen İzmit Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için, miniklerin evlerinden interaktif bir şekilde katılabileceği birbirinden keyifli programlar hazırladı. Çocukların çok sevdiği Kral Şakir, Fırıldak Ailesi ve Koca Kafalar’ın yaratıcısı usta karikatürist Varol Yaşaroğlu, 23 Nisan’da dolu dolu programlarla Gülümse Tv ekranlarında olacak.

GÜLÜMSE TV EKRANLARINDA CANLI YAYIN
23 Nisan Perşembe Günü saat 14.00’da Gülümse Tv Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak olan programda Varol Yaşaroğlu, çok sevilen Kral Şakir’in nasıl çizildiğini de çocuklara anlatacak. Canlı yayında miniklerin sorularını da cevaplayacak olan Varol Yaşaroğlu, karikatür çizimi hakkında önemli ipuçlarını da paylaşacak. Eğlenceli anların yaşanacağı programı tüm İzmit halkı www.youtube.com/gulumsetv web adresinden izleyebilecek.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37