banner55

"Annem başrolde, ben yönetmen oldum"

Büyükşehir Belediyesi, anneler gününe özel “Her Şeyi Anneler Çeker. Korona Günlerinde Siz de Annenizi Çekin” adlı yarışma düzenliyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Mayıs 2020 Cumartesi 12:45
"Annem başrolde, ben yönetmen oldum"

Dünyaca içinde bulunduğumuz Koronavirüs(Covid-19) salgın hastalığı dolayısıyla bu Anneler Günü’nde evlerimizde olacağız. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de insanın hayatı boyunca her zaman yanında olan kıymetli anneler için “Her Şeyi Anneler Çeker. Korona Günlerinde Siz de Annenizi Çekin” adlı yarışma düzenliyor. Covid-19 dolayısıyla evde kaldığımız süreler kitap okumak spor yapmak gibi aktivitelerimizin yanında kendi filmimizin(etkinlik videosu) yönetmeni de olabiliriz. Etkinlik videosunu yaparken de tek istenen başrol oyuncularının annelerimizin olması. Tabiki her yarışma gibi bu yarışmanın da zaman kuralı var. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen yarışmaya gönderilecek videonuzun azami süresi 2 dakika 20 sanayi olmalı.

EVDE ANNENİZİ ÇEKİN

Kocaeli sınırları içerisinde yaşayan ve Covid-19 nedeniyle sosyal ve fiziksel izolasyonu sağlamak amacıyla evlerinde kalan annelerin, evlerinde çocuklarıyla yapmış oldukları etkinliklerin görüntü kaydını alabilirsiniz. Evde anneniz ile müzik, resim, tiyatro, skeç, komedi, yemek-pasta yapımı, oyun, spor, hobi, komik ve ilginç anlar, duygu ve düşüncelerini aktarması gibi çeşitli içerikli pek çok aktiviteyi içeren amatör ruhla çekilmiş ve yaratıcılığın ön planda olduğu videoları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile paylaşarak “Her Şeyi Anneler Çeker. Korona Günlerinde Siz de Annenizi Çekin” yarışmasına katılabilirsiniz.

SON BAŞVURU TARİHİ 8 MAYIS

Annenizi çektiğiniz videoyu başvuranın adı, soyadı, adresi, telefon numarası ve T.C. Kimlik Numarası’nın yer aldığı bir mesaj ile 0 530 684 56 84 numaralı WhatsApp hattına yükleyebiliyorsunuz. WhatsApp hattına yüklenen videolar seçici kurul tarafından incelenerek, ödül alan videolar açıklanacak. Yarışmaya katılım 8 Mayıs 2020 Cuma günü sona erecek. Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgilere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin web sayfasından ve sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37