Gölcük Belediyesi Konservatuvarı'nda sınav heyecanı yaşandı

Gölcük Belediyesi Konservatuvarı yetenek sınavı gerçekleştirildi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Ekim 2021 Pazartesi 14:08
Gölcük Belediyesi Konservatuvarı'nda sınav heyecanı yaşandı

Gölcük Belediyesi Konservatuvarı yetenek sınavı gerçekleştirildi.

Bu yıl büyük ilgi olurken, 76 başvuru yapan aday yetenek sınavına katıldı. Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’ne aileleriyle birlikte gelen adaylar büyük heyecan yaşadılar. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de sınava giren adayların heyecanına ortak oldu.

BAŞKAN SEZER HEYECANA ORTAK OLDU

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Gölcük Belediye Konservatuarı'nda, kıymetli hocalarımızın nezaretinde, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve Batı Müziği bölümlerinde, 8 ayrı branşta, 76 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen sınavda, gençlerimizin ve ailelerinin heyecanına ortak olup, başarı dileklerimi ilettim. Sınavı kazanarak Gölcük Belediye Konservatuar'ında eğitim görecek hemşehrilerimize şimdiden başarılar diliyorum. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin sanat, kültür ve spor alanında gelişmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

YETENEK SINAVI 8 AYRI BRANŞTA YAPILDI

Yetenek sınavı, uzman eğitimci kadrosu eşliğinde; Klasik Türk Müziği Bölümü (ud, keman, ney), Türk Halk Müziği Bölümü (bağlama), Batı Müziği Bölümü (gitar, piyano) ve Şan Bölümü (THM şan, TSM şan) branşlarında yapıldı. Sınav komisyonunun yaptığı değerlendirme sonrası konservatuvar sınavını 63 aday kazandı. 4 yıl boyunca kazandıkları branşta eğitim alacak öğrenciler, derslere ise 23 Ekim’de başlayacak.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37