İzmit’in 2030 yılındaki hayallerini gerçekleştirmek İsteyenler Hayal Atölyesi'ne

İzmit Belediyesi, İzmitlileri; 2030 yılında nasıl bir İzmit’te yaşamak istediğine dair hayallerini gerçekleştirebilecekleri Dijital Hayal Atölyesi’ne davet ediyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Şubat 2021 Çarşamba 12:22
İzmit’in 2030 yılındaki hayallerini gerçekleştirmek İsteyenler Hayal Atölyesi'ne

Göreve geldiği günden bu yana verdiği kararlarda İzmitlilere söz veren, ben yerine biz diyen ve çalışmalarını da halka sorarak yönlendiren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet şimdi de İzmit’te yaşayan vatandaşlara 2030 yılında nasıl bir İzmit’te yaşamak istediklerini soruyor. Başkan Hürriyet, ‘Denge ve Denetleme Ağı’ işbirliğinde gerçekleşecek Hayal Atölyesi’yle tüm İzmitlileri, 2030 yılında nasıl bir şehirde yaşamak istediğine dair hayaller kuracağı ve bu hayallerin gerçek olması için neler yapabileceklerini düşünebileceği Dijital Hayal Atölyesi’ne davet ediyor. 

İZMİTLİLERİN 2030 HAYALLERİ BU ATÖLYEDE OLACAK
Vatandaşların yaşadıkları şehirlere dair talep ve önerilerini dile getirip, bunları kent politikalarına dönüştürmelerini hedefleyen çalışma kapsamında daha önce 29 ayrı ilde oluşturulan Hayal Atölyesi bu sefer İzmit’te açılıyor. İzmit Belediyesi, Denge ve Denetleme Ağı işbirliğiyle İzmit’te açılacak olan “Bir Şehir Hayali” atölye çalışması, vatandaşların yaşadıkları kentlere dair sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirip, karar alma süreçlerini etkilemelerini ve bu yolla kapasitelerini güçlendirmelerini amaçlıyor.

10 YIL SONRA NASIL BİR İZMİT İSTERSİNİZ ?
Katılımcılarına 2030 yılında nasıl bir şehirde yaşamak istediğine dair hayaller kurduran, bu hayallerin 10 yıl sonra gerçek olması için neler yapabileceklerini birlikte düşündüren Dijital Hayal Atölyesi 27 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek. 2030 yılında nasıl bir İzmit hayal ettiklerini paylaşmak isteyen katılımcılar http://local.izmit.bel.tr/hayalatolyesi/ adresine girerek kayıt formunu doldurabilecek.  Kayıt yaptırılabilecek son tarih ise 25 Şubat.

HAYDİ GELİN, HAYALLERİMİZİ
BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRELİM

Sınırlı sayıda katılımcıyla ve Zoom uygulaması ile gerçekleştirilecek Hayal Atölyesi’nin 180 dakika sürmesi planlanırken, katılımcıların atölyeye etkili bir şekilde katılabilmeleri için oturuma bilgisayar üzerinden bağlanması tavsiye ediliyor. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet de; 2030 yılında nasıl bir İzmit’te yaşamak istediklerini paylaşmak isteyen tüm İzmitlileri birlikte hayal etmeye davet ediyor.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37