Kartepeli çocukların Şakrak mutluluğu

Kartepe Çocuk Kitapları Fuarı’na katılan Şakrak çocuk serisi kitaplarının yazarı Ayşe Gül Kara Zorlu, Kartepli miniklerden büyük ilgi gördü.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Ekim 2021 Çarşamba 12:44
Kartepeli çocukların Şakrak mutluluğu

Kartepe Çocuk Kitapları Fuarı’na katılan Şakrak çocuk serisi kitaplarının yazarı Ayşe Gül Kara Zorlu, Kartepli miniklerden büyük ilgi gördü.

Kartepe Belediyesi tarafından ilk defa düzenlenen Kartepe Çocuk Kitapları Fuarı’na katılan ilk yerli ve milli kahraman Şakrak kitabının yazarı Ayşe Gül Kara Zorlu, Kartepeli miniklerden büyük ilgi gördü. Düzenlenen seminerde konuşan Yazar Zorlu “Bizim yazdığımız Şakrak kitabında şifreleri vardır. Bu sayede çocuklarımızın odaklanması sağlanmaktadır” dedi.

ÇOCUKLARIMIZIN EMPATİ YETENEĞİ GELİŞMEKTEDİR

Yazar Zorlu “Ekranlara çok fazla çizgi film gelmektedir. Bu karakterleri çocuklarımız takip etmektedir. Bizde kitaptan çizgi film kahramanı oluşturduk. Çocuklarımızın bu sayede kitap okumasını sağlamaya çalışıyoruz. Şakrak kitaplarında her hikaye de değerlerimiz işlenmiştir. Yazdığımız kitaplarla çocuklarımızın empati yeteneğine katkı veriyoruz” açıklamasında bulundu.

DİKKAT ETMELİYİZ

“Yazılan her kitabın üniversite tarafından kontrol edildiğini” belirten Yazar Zorlu “Çizgi filmlerde mesajlar verilmektedir. Kötü alışkanlıklar bedenimize nasıl zarar veriyorsa, kötü içeriği olan kitaplarda bizlere zarar vermektedir. Bu durum ruhumuza zarar vermektedir. Teknoloji başında yetişen çocuklar farklı gelişmektedirler. Buna dikkat etmemiz çok önemlidir” ifadelerini kullandı. Çocukların ve ebeveynlerin ilgiyle takip ettiği program sonrası Yazar Zorlu kitaplarını imzalayıp, Kartepelilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37